Alkole yine zam geldi! İşte zamlı güncel alkol fiyatları

Tekel Bayileri Platformu tarafından yapılan açıklamada alkol fiyatlarına yeni bir zammın geldiği duyuruldu. Yapılan açıklamada alkol fiyatlarına uygulanacak zam listesi de açıklandı. Peki, alkole ne kadar zam geldi? Yeni zam ile alkol fiyatları ne kadar arttı? İşte detaylar...

29.04.2022-02:36 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-02:36) Alkole yine zam geldi! İşte zamlı güncel alkol fiyatları

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya üzerinden alkol fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı. Aybaş, Pernod Ricart Türkiye grubuna yapılan zam oranlarını sosyal medyadan duyurdu. Aybaş'ın yaptığı paylaşım doğrultusunda yeni zamlı fiyatlar 16 Mayıs tarihinden itibaren raflarda geçerli olacak.

Alkol fiyatlarına %40 zam!

Mey Diego firması tarafından gelen bir mesajı yayınlayan Aybaş, "15 Mayıs 2022'de bütün ürünlerde zam geçişi yaşanacak. Zam miktarı rakı, votka ile viskilerde %15 - 20, şaraplardaysa %35 - 40 oranlarında olacaktır" dendiği bilgisini paylaştı.

"Bu yapılan zam değil yeme içme kültürüne yapılan haksız bir müdahale"

Sosyal medyadan açıklama yapan Aybaş, "ZAM!!! Mey Diego firmasının attığı mesaj 15 Mayıs 2022 tarihinde tüm ürünlerde zam geçişi olacaktır. Zam oranı Rakı, votka ve viskilerde yüzde 15 ile yüzde 20, Şaraplarda ise yüzde 35 ile yüzde 40 oranında geçmesi beklenmektedir. Bu yapılan zam değil yeme içme kültürüne yapılan haksız bir müdahale." ifadelerini kullandı.

Yeni fiyatlar yayınlanacak!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar ise kısa süre önce yaptığı açıklamasında, " 5- 6 Mayıs tarihlerinde %15'lik zamlı listeler yayımlanacak. Pazardaki en büyük paya sahip olan firma söz konusu oranları açıklayacak. Sonrasında da diğer markalar zam açıklamalarını yapacaklar" diyerek yeni fiyat listesinin açıklanacağını duyurdu.

Aybaş'ın yaptığı paylaşımla açıkladığı yeni zamlı alkol fiyatları şöyle:

 alkol zammı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal