06.01.2024-10:17 (Son Güncelleme:06.01.2024-13:59)


1

Geçtiğimiz aralık ayında dünya evine giren Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden hayranlarını heyecanlandıran bir haber geldi.



2

Magazin dünyasının yakından takip ettiği çift Alina Boz ve Umut Evirgen geçtiğimiz aralık ayında nikah masasına oturmuştu. Herkes tarafından ilgiyle beklenen düğünün, bir teknede gerçekleşmiş, sanat ve spor dünyasından tanıdık isimlerin katılım gösterdiği düğün sosyal medyada da oldukça konuşulmuştu.



3

Teknedeki düğünün oldukça basın tavanın altında yapılması eleştirilirken, Alina Boz'un gelinliği ve güzelliği beğeni toplamıştı.



4

Çift teknede gerçekleştirdikleri düğünlerini 90 kişi ile kutlamıştı. Yalnızca yakın dostlarını davet ettikleri düğünün yemek menüsü ünlü şef Somer Sivrioğlu tarafından hazırlanmıştı.



5

Düğün sonrasında çiftten bebek müjdesi bekleyen hayranlarını heyecanlandıran bir haber gelmişti. Alina Boz'un hamile olduğu çiftin bebek beklediği iddiaları magazin gündemini sallarken ilk açıklama geldi.



6

Çiftin yakın arkadaşları Özge Özpirinçci basın mensuplarına verdiği röportajda bu konuya değindi.



7

Basın ekiplerinin “Alina Boz ve Umut Evirgen bebek m bekliyor” sorusu üzerine Özpirinçci, “Biz bilmiyoruz ama yok öyle bir şey" cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr