Ali Koç'tan Futbolculara Yaylım Ateşi!

Düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe gündemine dair açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, şampiyonluğun kaybedildiği Sivas maçı hakkında da konuştu.

02.06.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-11:12)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor maçında alınan mağlubiyet sebebi ile şampiyon olamadıklarını belirtirken, takım havasına zarar veren antrenör ve futbolcuların da gönderileceğini ifade etti.

'BENİM TAHAMMÜLÜM YOK ARTIK!'

Disiplin sorunu yaşadıklarını ifadelerine ekleyen Başkan Ali Koç, "Bu sene şampiyon olamamızın nedeni, tam aile olamadık. Samandıra havasını, disiplinini 3 senede sağlayamadık. Takım havasına zarar veren antrenör de olur, futbolcu olur gidecek. Benim tahammülüm yok artık! Milyonlar acı çekiyor. Harcanan bir dünya para. Emek." sözlerini kullandı.

'BEN ONU KAFAYA TAKTIM'

Sivasspor maçındaki tavırları sebebi ile gönderilecek oyuncu ve oyuncular olduğu hakkında ipuçlarını veren Başkan Ali Koç konuşmasına şu şekilde devam etti; "O futbolcu Sivas maçına çıktığı zaman terinin son damlasına kadar! Ölecek sahada ölecek! Soyunma odasına 1-0 mağlup giriyoruz, çıkınca sahaya o bilinçle çıkacak. Olmayanlar var. Kontratı devam eden de var aralarında. Ben onu kafaya taktım. Herkese nasip olmaz bu formayı giymek. Yaptıkları iş milyonları etkiliyor. Bunun farkında olacak. Çimcisine kadar disiplin olacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal