Ali Koç toplantıdan neden erken çıktı? Ahmet Ağaoğlu nedenini açıkladı

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından gerçekleştirilen toplantıdan Ali Koç'un erken ayrılması insanların dikkatinden kaçmadı. Peki Ali Koç toplantıdan neden erken ayrıldı? Tüm detaylar haberimizde.

13.06.2022-23:48 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-10:21) Ali Koç toplantıdan neden erken çıktı? Ahmet Ağaoğlu nedenini açıkladı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında bulunan Ali Koç'un toplantıdan erken ayrılması insanların dikkatini çekti ve merakla sebebi araştırılmaya başlandı. Ahmet Ağaoğlu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Ali Koç toplantıdan neden ayrıldı? Ahmet Ağaoğlu'nun konu ile ilgili açıklamalarının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ali Koç toplantıdan erken ayrıldı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısından Ali Koç'un erkenden ayrılması oldukça şaşkınlıkla karşılandı. Ahmet Ağaoğlu ise Ali Koç ve Mecnun Otyakmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, bu açıklamaları yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için yaptığının altını çizdi. Berna Gözbaşı ve Ali Koç'un başka toplantıları, Mecnun Otyakmaz'ın da seyahati olduğu için toplantıdan erken ayrıldıklarını ve konunun başka yerlere çekilmemesi gerektiğini belirtti. Mehmet Büyükekşi ile yapılan toplantıda Ağaoğlu Büyükekşi'ye Sayın Başkan sözleriyle seslendi. Bu konu ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu;

Ahmet Ağaoğlu Toplantı Açıklamaları

 "Başkan adayı olan Mehmet Büyükekşi ile de toplantı yaptık. Önümüzde önemli iki konumuz var. Birincisi yabancı limiti diğer ise yayın ihalesi. İki konuyu da bir an önce çözmeye çalışıyoruz. Bizde bu konuları konuştuk. 8+3 kuralının en az bir sene daha devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yalnızca bu şekilde değerlendirilmemi. Maçlara 14 yabancıyla mı yoksa 12 yabancıyla mı çıkılacak? Bunları da konuştuk. Yayıncı kuruluş yabancı kuralı ve harcama limitlerini değerlendirdik. Yaptığımız toplantı sonucunda ise aynı fikirde olduğumuzu anladık. Futbol bir bütün demektir. Bu toplantı da bizim için oldukça verimli geçti."

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal