Ali Koç Başkan Olduktan Sonra İlk Onları Selamladı

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık sürecini bitiren Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç, oyların 16 bin 92'sini aldı. Koç seçilmesinin ardından ilk olarak kongre üyelerini selamladı.

03.06.2018-22:27 - (Son Güncelleme: 03.06.2018-22:29)

Fenerbahçe Spor Kulübü, seçimli kongre ile yeni başkanı seçti. Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçen başkanlık yarışında 21 bin 350'nin üzerinde üye seçimler oy kullandı. Saat 10.00’da oy verme işlemi bitti ve Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıklamak üzere oyların sayımına geçildi. Açılan sandıklar hepsinde Ali Koç önde giderken başkan olarak seçileceğini anlayınca Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün yanına giderek Küçük'e sarıldı. Yeni başkan Koç, statta zafer turları atarken tebrikleri de birer birer kabul etti. Aziz Yıldırım ise oy sayımı başladıktan kısa bir süre sonra Fenerbahçe Ülker Stadı’nda ayrıldı.

NE VARSA TOPUNUZ GELİN, GETİRİN

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, ikinci kez kürsüye geldikten sonra Aziz Yıldırım ile ikili diyaloğa girdi. Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylıları ve Beşiktaşlıları kulübe üye yaptığını ve onların paralarını cebinden ödediğini ifade eden Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisinin de cebinden ödediği üyelerin bilgisi olduğu iddiasına, "Ne varsa getirin, topunuz gelin" diye cevap verdi.

MEHMET ALİ AYDINLAR'A BÜYÜK ŞOK

Fenerbahçe'de oy kullanmaya gelen Mehmet Ali Aydınlar taraftarlar tarafından yuhalandı. Tribünlerde yer alan kongre üyeleri; "Mehmet Ali Aydınlar dışarı, hain Aydınlar" diye tezahüratta bulundu.

BAŞKANLIK KONUŞMASI

Başkan seçildikten sonra kürsüye çıkan Ali Koç, Fenerbahçe olarak yaptığı ilk konuşmada Aziz Yıldırım’a büyük bir övgüde bulundu. Bu çarpıcı açıklamaları kongre üyeleri tarafından büyük bir saygıyla karşılandı ve alkışlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal