Ali Koç A Spor'a çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un A Spor'a misafir olacağı ve Erman Toroğlu'yla yüzleşeceği iddiaları ortaya atıldı. Ortaya atılan bu iddialar sonrasında ise Erman Toroğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Yaşananların sonrasında birçok kişi 'Ali Koç A Spor'a çıkacak mı? Ali Koç A Spor'a ne zaman çıkacak?' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

26.05.2022-21:58 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-21:58) Ali Koç A Spor'a çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Derin Futbol adlı programa katılması ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ile aralarında geçen tartışma gündeme oturmuştu. Canlı yayında ünlü yorumcuya sert yorumlarda bulunan Ali Koç'un A Spor'a da konuk olacağı iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine ise ise Erman Toroğlu sosyal medya üzerinden bu duruma yanıt verdi.

Ali Koç A Spor'a çıkacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un misafir olduğu Derin Futbol adlı programda ünlü yorumcu ile aralarında gerçekleşen ve gündem de yer alan tartışma sonrasında ünlü spiker ve yorumcu Melih Şendil, Ali Koç'un bu kez canlı yayında Erman Toroğlu'yla yüzleşeceğini öne sürdü. Bu iddialar üzerine ise Erman Toroğlu'ndan yanıt geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bu iddialara yanıt veren Erman Toroğlu şu ifadeleri yer verdi:

"Hay hay. Ali Koç dahil herkese A Spor'da kapım açık. Yüzleşmeye, tartışmaya, konuşmaya her zaman hazırım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın." 

Erman Toroğlu Tweet

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal