Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu hala zengin mi?

Ali Ağaoğlu'nun kalp kiri geçirdiği ve özel bir hastaneye kaldırıldığı bilgisi sonrası bir çok vatandaş Ali Ağaoğlu'nun serveti ile ilgili araştırmalar yapıyor. Detaylar haberimizde...

29.06.2022-19:29 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-19:29) Ali Ağaoğlu serveti ne kadar? Ali Ağaoğlu hala zengin mi?

Türk iş hayatının en tanınan simalarından bir tanesi olan Ali Ağaoğlu'nun bugün kalp krizi geçirerek Ataşehirde'ki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Bu bilgilerin ardından Ali Ağaoğlu ile alakalı araştırmalarda hız kazandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun serveti...

Ali Ağaoğlu'nun serveti ne kadar?

Ali Ağaoğlu 2017 yılında Forbes dergisinin Türkiye bölümünün hazırladığı en zengin 100 Türk listesinde kendisine 1 milyar dolarlık servetiyle 27. sıradan yer bulmuştu. Ağaoğlu 1981 yılından beri toplu konut-inşaat sektöründe hizmet vermekte ve özellikle 90'lı yılların sonlarına doğru başlattı My konseptli yaşam alanı ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleriyle Ataşehir gibi lüks bölgelerde konutlar üretti.

Ali Ağaoğlu kimdir?

Ali Ağaoğlu 3 Mart 1954 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiş ve babasının mesleğini icra etmeye genç yaşta başlamıştır. Bu işe atılması babasının, Ali Ağaoğlu lise yıllarındayken kalp krizi geçirmesinin ardından gerçekleşmiştir. Ali Ağaoğlu 1977 yılında ise babasından ayrı olarak işine devam etmeye başlamış ve Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurmuştur.

Ali Ağaoğlu kimdir ve serveti ne kadardır?

90'lı yılların sonunda My Konseptli çalışmalarıyla ünlenen Ağaoğlu 2010 senesini tam 1 milyar Tük Lirası ciro ile kapatmıştır. Ağaoğlu'nun şirket reklamlarında kendisinin oynaması da halkla iç içe görüntüler vermesi kadar etkili bir reklam zekası olarak kabul edilmiştir.

Aynı zamanda şaşalı bir yaşam da süren Ağaoğlu kendisine lüks araba koleksiyonu oluşturmuştur. Ağaoğu toplamda 5 kez evlilik yaşamış ve toplamda 5 çocuğu olmuştur. 2012 senesinde Forbes Türkiye tarafından en zengin 100 Türk listesinde kendisine 27. sıradan yer bulan Ağaoğlu 2014 yılında "Olur Olur" isimli sinema filminde küçükte olsa bir rol almıştır. Ağaoğlu bundan yıllar önce yaşlanmasına rağmen nasıl hala zinde kaldığını merak edenlere günde 15-17 saat çalışmasını örnek olarak göstermiştir. Ağaoğlu hala Ağaoğlu Şirketler Grubunun Yönetim Kuru Başkanı görevini sürdürmektedir. 

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal