Aleyna Tilki'ye bir darbe de Ebru Yaşar'dan geldi! Ünlü şarkıcı meslektaşına yaptığı yorumlarla tartışmanın fitilini ateşledi

Basın mensuplarının kameralarına yansıyan Ebru Yaşar, son zamanlarda gündemden düşmeyen Aleyna Tilki hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar...

30.04.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-12:00)

Güçlü sesi ve genç yaşında kendisine kurduğu hedeflerle herkesi kendine hayran bırakan Aleyna Tilki, yıllar içinde pek çok değişime uğradı. Dünya yıldızı olmak için ingilizce şarkılar çıkarmaya başlayan ve alışılmışın dışına çıkmayı deneyen Tilki'ye tepkiler her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda sesinden ziyade özel hayatıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Tilki, geçtiğimiz haftalarda yeni şarkısı Take It Or Leave It şarkısını sevenlerine duyurmuştu. Şarkıdan ziyade klibi çok konuşulan Aleyna Tilki'nin yeni parçasında motor üzerinde soyunması günlerce konuşulan konular arasında yerini aldı. 

Ebru Yaşar'dan Aleyna Tilki'ye ağır sözler

Tilki’ye Özdemir de sert çıkmıştı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda çıkarmış olduğu Take It Or Leave It klibindeki iddialı görüntüleri nedeniyle tepki çekmişti. Nişantaşı'nda basın mensuplarının objektiflerine yansıyan başarılı şarkıcıya birçok eleştiri yağarken gazeteci Cüneyt Özdemir de; ''Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince, Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm. İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir'' yorumunu yapmıştı. Bu eleştiriye yanıtsız kalmayan Tilki ise; ''Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık! Bilgili biri ama bilge değil. Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz'' diyerek yanıt vermişti. 

Yaşar: Çocuklar niye böyle çıkmış diye soruyor

Çok konuşulan bu klip ve şarkı sonrası ise önceki gün kameralara yansıyan Ebru Yaşar da düşüncelerini paylaştı. Ebru Yaşar; ''Çocuklar görünce, 'Niye böyle çıkmış? diye soruyor. Yanlış bulduğum görüntülerde kanal değiştirir, onlara izletmem!'' diyerek tartışmaya bir yenisini daha ekledi. İddialı kıyafetler hakkındaki düşüncelerini de dile getiren ünlü sanatçı; ''Seyirciye şık görünmek gerek. Herkesin kendi zevki, saygı duyuyorum. Kim, nasıl isterse öyle giyinebilir ama ben o şekilde sahneye çıkamam. Bu dönemde seksapalite biraz daha fazla ön planda ama bence öncelik şarkılarda olmalı'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal