Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyaya bir kez daha damgasını vurdu! Pozlarıyla kızının tahtına göz dikti

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel sosyal medyaya bir kez daha damgasını vurdu. Havva Öztel pozlarıyla adeta kızının tahtına göz dikti.

25.04.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-14:40) Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyaya bir kez daha damgasını vurdu! Pozlarıyla kızının tahtına göz dikti

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, doğal güzelliğiyle sık sık gündeme gelen isimlerden birisi. Sosyal medyada sürekli olarak gönderi paylaşan Havva Öztel daha önce şarkı söylediği videolarını paylaşmış ve binlerce kişinin beğenisini kazanmıştı. Genç ve güzel anne bu kez paylaştığı fotoğraflarla magazin dünyasını salladı.

Havva Öztel bir kez daha sosyal medyaya damgasını vurdu

Aleyna Tilki'nin annesi

Aleyna Tilki’nin güzeller güzeli annesi Havva Öztel’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar magazin dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Pek çok insanın tanımakta zorlandığı Havva Öztel’in sosyal medyadan paylaştığı gönderiler adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Aleyna Tilki'nin annesi

Kızı Aleyna Tilki ile yakında düet yapacağını açıklayan Havva Öztel yaşına rağmen genç görünmesi sebebiyle sık sık konuşulan isimler arasında yer alıyor. Genç annenin kumsaldaki karın kaslı pozları bir çok kişiyi kendisine hayran bıraktı. Bu fotoğraflarla birlikte Havva Öztel’in doğal güzelliği bir kez daha insanların gündemine girdi. 

Aleyna Tilki'nin annesi

Sarı uzun bir peruk takarak kamera karşısına geçen Havva Öztel, Instagram hesabı üzerinden bu anlarını ölümsüzleştiren pozlar paylaştı. Instagram’da kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafın altına yüzlerce yorum yapıldı.osyal medyadaki pek çok kullanıcı Havva Öztel’in fotoğrafı hakkında ‘’Çok yakışmış", "Genç kız gibi olmuşsun", "Kim der iki çocuk annesi" yorumlarını yaptı. Öztel’in bu halini beğenmeyen hayranları ise ünlü isme siyah saçın daha çok yakıştığını düşünüyor.

Aleyna Tilki'nin annesi

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in ‘’Bergen’e Saygı’ adlı albümün ikinci serisinde şarkı söylemeye hazırlandığı ifade ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal