Berk Bayındır kimdir, öldü mü? Rapçi Beta Berk Bayındır kaç yaşındaydı, neden öldü?

Türkçe rap dünyasının tanınmış isimlerinden Berk Bayındır evinin 8. katından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Peki Rapçi Beta Berk Bayındır kimdir? Rapçi Beta Berk Bayındır kaç yaşındaydı, neden öldü? Berk Bayındır hakkında merak edilenler haberimizde...

25.04.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-14:49) Berk Bayındır kimdir, öldü mü? Rapçi Beta Berk Bayındır kaç yaşındaydı, neden öldü?

Türkçe rap dünyasında ‘’Beta’’ lakabıyla tanınan Berk Bayındır, bu sabah saatlerinde 8. katta bulunan evinin camından nedeni bilinmeyen bir sebeple düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Berk Bayındır’ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Rapçi Beta Berk Bayındır kimdir?

Berk Bayındır, 9 Eylül 1989 tarihinde doğdu. Türkçe rap müzikleri yapan şarkıcı sektörde ‘’Beta’’ ismiyle anılıyordu. Ünlü şarkıcı İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan evinin 8. katında yaşıyordu. Bayındır evinin camından bilinmeyen bir sebepten dolayı düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Rapçi Berk Bayındır

Olayın tanıkları konuştu

Berk Bayındır’ın ölümüyle ilgili konuşan olay tanıklarından esnaf Ali Öndin; “ Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum ama yukarıdan 8’inci kattan düşmüş. Kendisi pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Ben önce sesi duydum. Bir ses oldu sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Ama çoktan ölmüştü. Yanında zaten iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik görevlileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış zaten. Sağlıkçılar geldi sonrasında. Baktılar ama ölmüştü” ifadelerini kullandı. 

Berk Bayındır'ın ölümü hakkında polis geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal