Aleyna Tilki süper mini etekli pozlarıyla yürek eritti! Güzel şarkıcı fotoğraflarıyla sosyal medyada yine zirveye çıktı

Özel hayatı ve müzikleriyle magazin dünyasını sallayan Aleyna Tilki süper mini etekli pozlarıyla yürek eritti. Güzel şarkıcı fotoğraflarıyla sosyal medyada yine zirveye çıktı.

12.06.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-16:01) Aleyna Tilki süper mini etekli pozlarıyla yürek eritti! Güzel şarkıcı fotoğraflarıyla sosyal medyada yine zirveye çıktı

Oldukça genç bir yaşta müzik dünyasına atılan Aleyna Tilki, müziğiyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin dünyasında sıkça konuşulan isimlerden birisi oldu. İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye programında söylediği şarkıyla dikkat çeken güzel şarkıcı, bugünlerde Türkiye’nin en başarılı şarkıcılarından birisi olarak hayatına devam ediyor. Aleyna Tilki’nin paylaştığı süper mini etekli pozları ise görenlerin yüreklerini eritti.

Aleyna Tilki süper mini etekli pozlarıyla yürek eritti

Son olarak İngilizce şarkısı ‘Take It or Leave It’ ile yeniden müzik listelerinin zirvesine çıkan Aleyna Tilki’nin süper mini etekli pozları sosyal medyada gündem oldu.

Aleyna Tilki süper mini etek

Beyaz renkli bir mini etekle pozlar veren güzel şarkıcının fotoğrafları hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Aleyna Tilki süper mini etek

Aleyna Tilki’nin süper mini etekli fotoğrafları yaklaşık 36 bin kişi tarafından beğenildi.

Aleyna Tilki süper mini etek

Geçtiğimiz günlerde göğüslerini çantasıyla kapatarak gündem olan Aleyna Tilki’nin süper minili pozlarının da günlerde gündemde kalacağı düşünülüyor.

Aleyna Tilki süper mini etek

Pek çok yerde konser veren Aleyna Tilki’nin Instagram hesabına yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunuyor.

Aleyna Tilki süper mini etek

2000 2000 doğumlu 22 yaşındaki Aleyna Tilki'nin şarkıcılık kariyerinin yanı sıra oyunculuk deneyimi de bulunuyor.

Aleyna Tilki süper mini etek

Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek, Cevapsız Çınlama gibi hit parçalarla müzik kariyerinde yükselişe geçen genç şarkıcının yeni şarkısının ne olacağı merakla bekleniyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal