Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi geldi

Geçtiğimiz yaz evlenme kararı alan ve bir süre sonra nişanlanan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çiftinden kötü haber geldi Gökhan Alkan'ın Nesrin Cavadzade'yi Instagram hesabı üzerinden takibi bıraktığı ve birlikte çekildikleri fotoğrafları sildiği görüldü. Çiftin hayranları ise Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

12.06.2022-02:06 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:57) Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde 'Şahika' karakteri ile milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Üç Kuruş dizisinde rol aldı.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı

Yasak Elma dizisinde oynadığı sırada partneri Gökhan Alkan ile aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz yaz sevgilisinden evlenme teklifi alan Nesrin Cavadzade, düğün hazırlıklarına başlamıştı. Çiftin düğünleri sabırsızlıkla beklenirken çiftten gelen bir haber hayranlarını epey üzdü.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı

Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi geldi

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın Instagram hesabından Nesrin Cavadzade'yi takipten çıktığı anlaşılırken, sevgilisiyle birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları da sildiği görüldü.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı

Çiftin hayranları yaşanan bu gelişme karşısında şoka uğrarken, Nesrin Cavadzade'nin hala Gökhan Alkan'ı takip ettiğini fark etti. Herkesin aklında ise Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? sorusu oluşmaya başladı. Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan cephesinden ise henüz ayrılıklarına ilişkin bir açıklama gelmedi.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal