Alev Alev 14. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Alev Alev dün akşam 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünün ardından izleyiciler 14. yeni bölüm için araştırmalara başladı. Peki Alev Alev 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.02.2021-10:55 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-10:55) Alev Alev 14. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgi ile takip edilen dizilerden biri olan Alev Alev en son 13. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin bir sonraki bölümü iple çekiliyor. İşte haberin detayları...

Alev Alev 14. bölüm fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Başrollerinde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı Alev Alev kısa zamanda oldukça büyük bir izleyici kitlesine ulaşan bir yapım oldu.

ALEV ALEV 13. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Alev Alev'in dün akşam yayınlanan 13. bölümünde kızı Güneş'in hastalığını iyileştiren Cemre, Çelebi'nin sunduğu teklif karşısında çok güç bir durumda kalır.  Ömer zor günler geçiren Rüya'yı yalnız bırakmazken ona, birkaç saatliğine Rüya Yıldırımlar olmanın zorluklarını unutacağı, tatlı bir sürpriz hazırlar.

Ameliyat sonrası Ali'yi ziyaret eden Çiçek, hayatının en güzel hediyesini alır. Amcası ile yüzleşen Ozan ise idealleri ve mecburiyetleri arasında bir seçim yapmak zorundadır. Çelebi, karşısında duran herkesin hayatını alev alev tutuşturmaya kararlıyken, Rüya, Ömer, Ozan ve Tomris Çelebi'ye boyun eğmeden mücadele etmeye kararlıdır. 

ALEV ALEV 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alev Alev dizisinin dün akşam yayınlanan 13. bölümünün ardından 14. bölüm fragmanı bekleniyor. Ancak Alev Alev'in 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal