Sibel Can’dan Mehmet Çelik'e Yanıt

Sibel Can, yıllar önce ikinci el otomobili sıfır gibi kendisine sattığını iddia ettiği Mehmet Çelik’e dava açmıştı. Beraat ettiğini söyleyen Mehmet Çelik, ‘Haklılığımız, üst mahkemenin kararıyla onaylanmıştır’ dedi. Sibel Can’dan ise yanıt gecikmedi.

05.02.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-10:31) Sibel Can’dan Mehmet Çelik'e Yanıt

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, Sibel Can’ın kendisine açtığı davada beraat ettiğini açıkladı.

Mehmet Çelik, ‘Haklılığımız, üst mahkemenin kararıyla onaylanmıştır. Dolandırıcılık veya suça konu başka eylemde bulunmadığım mahkeme kararıyla tespit edilmiştir’ ifadelerini kullandı.

Sibel Can ise davanın devam ettiğini belirterek Mehmet Çelik’in sözlerine şöyle karşılık verdi: ‘Bedelini ödediğim araca el konulmasıyla beni mağdur durumda bırakan, usulsüzlüğü ve yanlış iş yapma sisteminin cezasını bana ödetmeye çalışan Mehmet Çelik’e açtığım davaların sonuna kadar takipçisi olacağım’

Sibel Can’ın avukatı Bülent Ernas ise ‘İlk derece mahkemesi, Mehmet Çelik hakkında mahkumiyet hükmü kurmuştur. Sanığın itirazını değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, kararda eksikliklerin bulunduğunu belirterek tekrar görülmesi için dosyayı ilk derece mahkemesine göndermiştir. Yargılama devam etmektedir’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal