Aleksandar Pesic ülkesine döndü! Kızılyıldız, transferi resmen açıkladı

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile özellikle sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Aleksander Pesic'in yeni adresi Sırbistan'ın başkenti Kızılyıldız oldu. Oyuncunun transferi ilgi çekti.

20.07.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-10:38)

Geçtiğimiz sezon İsrail ligi takımı Maccabi Tel Aviv'den bedelsiz şekilde F. Karagümrük'e transfer olan tecrübeli forvet, Süper Lig'de çıktığı 31 karşılaşmada 14 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İmzalar atıldı!

Başkent takımı Kızılyıldız'ın yaptığı açıklamada Sırp futbolcu ile 3+1 yıllığına anlaşma sağlandığı belirtildi.


Tecrübeli futbolcunun ilk sözleri

Yeni takımı ile imza töreninde açıklamalarda bulunan ve Avrupa'nın bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Ligine de deyinen deneyimli oyuncunun ilk sözleri şunlar oldu; 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir ayrıcalık. Bu sezon ve sonraki sezonlarda bunu başaracağımızı umuyorum. Ama en büyük onur Kızılyıldız için oynamak ki ben de bu yüzden geri döndü' ifadelerini kullandı.

Eski kulübüne geri döndü

2017-2018 yılında Toulouse'den 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında Kızılyıldız'a transfer olan Pesic, harika bir sezon geçirip 29 gol ve 21 asist ile sezona damga vurmuş, ardından Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad'a 4.2 milyon karşılığında satılmıştı. 4 yıl aradan sonra tekrar eski takımına döndü.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal