Aldığı kara haberle yasa boğulan ünlü şarkıcı Rober Hatemo yaşadığı acıyı sosyal medyadan paylaştı

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo kötü haberi, kişisel hesabı üzerinden sevenlerine duyurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.03.2022-07:16 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-07:16) Aldığı kara haberle yasa boğulan ünlü şarkıcı Rober Hatemo yaşadığı acıyı sosyal medyadan paylaştı

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğin en önemli ve en renkli isimlerinden biri olan Rober Hatemo, aldığı kötü haberle adeta yıkıldı. Birçok sevilen şarkının altında imzası bulunan Hatemo, Senden Çok Var, Beyaz ve Sen, Çiçeğim gibi şarkılarıyla hafızalara kazındı. Renkli karakteri ve çoğunlukla seslendirdiği eğlenceli şarkılarıyla hatırlanan 47 yaşındaki başarılı şarkıcı, aldığı kara haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Babası Şahin Hatemo'nun hayata gözlerini yumduğunu duyuran ünlü şarkıcı, acısını kelimelere dahi sığdıramadı. 

Hatemo: Adımı veren gitti 

Türk pop müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan Rober Hatemo, babasının vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. Önce menajer Haluk Şentürk; ''Sevgili Rober Hatemo'nun babası, değerli büyüğümüz Şahin Hatemo vefat etmiştir. Hatemo ailesinin acısını paylaşıyoruz. Başımız sağ olsun'' şeklinde bir açıklamada bulundu. Daha sonrasında ise ünlü şarkıcı yaşadığı acıyı dile getirdi. Hatemo; ''Gitti, adımı veren gitti, adamlığımı veren gitti, ömrümün bir yarısı saatini bana bıraktı da kendi gitti. Babam gitti...'' ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımının altına ise binlerce taziye mesajı iletilerek, Hatemo'ya destek verildi. 

Rober Hatemo'nun babası öldü

Dede acısını da anlatmıştı

Ünlü şarkıcı, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınladığı Dur Bi Dinle programına konuk olduğu zaman da, dedesinin kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getirmişti. Başarılı şarkıcı; ''Dedemle arkadaştık, çocukken de beni gezdirirdi büyüdüğümde de gezdirdi. Başka türlü bir baba modeli oldu bana. Müzikle ilgili çok doldurdu beni. Ölmesine yakın hastalandığı dönemde ben çok büyük bir aşk yaşıyordum, çok gençtim çok pişmanım. Gençlik de başka bir ateş, insan her zaman doğruları yapamayabiliyor. ‘Daha çok vakit ayırmalıydım.’ diye düşünüyorum şimdi ama yapamadım o zaman… Tabii ki dedeme sonsuz vakit ayırdım, güzel şeyler yaptık beraber ama ölümünde istediğim kadar yanında olamadım" şeklinde konuşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal