Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 38. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Peki, Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

29.04.2021-07:56 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-07:56) Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı son 5 maçın 4'ünden galibiyetle ayrılan, birinde de berabere kalan Fenerbahçe, Alanyaspor'u yenerek çıkışını sürdürmek ve şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız olarak devam etmek istiyor.

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Ligde oynadığı 35 müsabakada 22 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile sahadan ayrılan Fenerbahçe, haftaya 72 puanla ikinci sırada girdi.

Yaptığı 36 maçın 16'sını kazanan, 8'inde de berabere kalan ve 12'sinden ise kaybeden taraf olan Alanyaspor ise 56 puanla 6. sırada yer aldı.

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olacak. Maç saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den de yayınlanacak. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin 5 futbolcusu, çeşitli nedenlerle Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti ile sarı kart cezalısı olan İrfan Can Kahveci, bugün takımdaki yerlerini ise alamayacak.

MESUT ÖZİL OYNAYABİLİR Mİ?

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ve bir süredir de takımla birlikte antrenmanlara çıkan yıldız futbolcu Mesut Özil, Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun şans vermesi durumunda 56 gün sonra sarı-lacivertli forması ile maça çıkabilecek.

Mesut Özil, son olarak Süper Lig'in 28. haftasında 4 Mart'ta Fraport TAV Antalyaspor ile yapılan maçta sarı lacivertli formasını giymişti. Yıldız futbolcu, müsabakanın 67. dakikasında sakatlanmasının sonucunda oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

FENERBAHÇE KART CEZALISI OYUNCULARI KİMLER?

Fenerbahçe'de 8 futbolcu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Gökhan Gönül, sarı kart görmeleri durumunda ligin 39. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapılacak olan maçta forma giyemeyecek.

ALANYASPOR İLE FENERBAHÇE MAÇLARI NASIL GEÇİYOR?

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugün 10. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 2'sini Alanyaspor kazandı, 2 karşılaşmada da berabere bitti.

Fenerbahçe'nin 17 golüne karşılık Alanyaspor 10 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal