Aktif Bank bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır? Aktif Bank mobil işlemler

Aktif Bank banka ya da kredi kartı bakiye sorgulamaları için birçok yöntem bulunuyor. Peki, Aktif Bank bakiye sorgulama yöntemleri nelerdir? İşte tüm Aktif Bank mobil işlemleri...

25.04.2022-00:05 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-00:05) Aktif Bank bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır? Aktif Bank mobil işlemler

Müşterileri sunduğu kampanya hizmetleri ile dikkat çeken Aktif Bank son zamanların en çok tercih edilen bankaları arasında. Banka, internet şube hizmetiyle ülke genelinde bütün vatandaşlara hizmet veriyor. Müşteriler, internet şubesi ya da müşteri hizmetlerini kullanıp tüm işlemleri yapabiliyorlar. Söz konusu işlemlerden birisi de en çok merak edilen bakiye sorgulama. Peki, Aktif Bank bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar.

Aktif Bank bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Banka'ya ait bir kartınız varsa, kart bilgilerinizle ilgili şubelere gitmenize gerek kalmadan istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Banka'nın ülke genelindeki şubeleri az sayıda ve yalnızca birkaç şehirde şubesi bulunmakta. Bundan dolayı müşteriler istedikleri işlemleri Aktif Bank İnternet Şubesi aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. Tüm işlemlerde olduğu gibi bakiye sorgulama işlemleri de internet şubesi ya da müşteri hizmetleri ile gerçekleştirilebiliyor.

Aktif Bank internet şubesinden bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Aktif Bank, bakiye sorgulama işlemi internet şubesinden rahatlıkla yapılabiliyor. İşlem için bankanın internet sitesinden giriş yapmalısınız. Giriş işleminizin ardından Kartlarım bölümüne geçip, bakiye sorgulamasını yapmak istediğiniz kartınızı seçin. Açılan ekranda, kart bakiyenizi, hesap özetlerinizi, dönem işlemleriniz ile onay sırasında olan işlemlerinizi de görüntüleyebilirsiniz.

Aktif Bank internet şubesi kaydı

Banka müşterileri, bankayla alakalı tüm işlemlerini internet şubesi aracılığı ile kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. İnternet şubesi hizmetinden yararlanabilmek için bankanın resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işleminin ardından T.C Kimlik Numarası ya da Müşteri Numaranız ve şifrenizi girerek giriş işleminizi tamamlarsınız. Ancak, sisteme kaydınız yoksa yeni hesap oluşturmanız gerekecek. Bu işlem için de şifre almak zorundasınız. Şifre alım işlemlerini "Kullanıcımı Oluştur" bölümünden kartla şifre al seçeneğini seçerek, talep edilen bilgileriniz eksik olmadan girmelisiniz. Şifrenizi belirledikten sonra hesabınıza giriş yaparak dilediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ancak şunu unutmamalısınız ki banka görevlileri de dahil şifrenizi kimse ile paylaşmamanız gerekiyor.

 aktif bank

Aktif Bank müşteri hizmetlerinden bakiye sorgulaması

Bankanın müşteri hizmetleri seçeneğini kullanarak bakiyenizi kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Bu işlem için, telefonunuz ile bankanın 0850 724 40 50 ya da 444 30 50 nolu telefonlarını aramalısınız. Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra bankacılık işlemleriniz için üçe tıklamalısınız. Yada sıfırı tuşlayarak direk müşteri temsilcileri ile de iletişim kurabilirsiniz.

Aktif Bank şubeleri hangi illerde var?

Ne yazık ki bankanın şube sayısı kısıtlı. Bu yüzden banka müşterilerine internet şubeciliği ve müşteri hizmetleri gibi ek hizmet ayrıcalıkları sunuyor. Aktif Bank şubesi olan şehirler şunlardır:

- İstanbul

- Ankara

- Bursa

- Eskişehir

- Antalya

- Adana

- Kayseri

- Kütahya

- Düzce

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal