Akşener’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak seçim hamlesi

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti reklam çalışmalarına hız verdi. Akşener’den reklam panolarında dikkat çeken Kılıçdaroğlu hamlesi. İBB’ye ait olan reklam panolarında Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğluna yer vermedi.

17.03.2023-14:26 - (Son Güncelleme: 17.03.2023-17:46) Akşener’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak seçim hamlesi

6’lı Masa’da yaşanan aday krizinin sesleri yankılanırken adaylık görüşmeleri sonrası masadan kalkan ve daha sonra geri dönen Meral Akşener’in İBB’ye ait reklam panolarında Kılıçdaroğlu’na yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

6’lı masada ayladır devam eden adaylık içim yapılan görüşmelerin sonunda Meral Akşener masadan ayrılmıştı. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan ve İmamoğlu ile Yavaşı aday olarak isteyen Akşener, “Kumar Masası” diyerek masadan kalktı. Daha sonra İmamoğlu ve Yavaşın ikna etmesi üzerine masaya geri döndü.

Akşener'den yeni seçim hamlesi

Kılıçdaroğşu’nun adaylığının ilan edildiği akşamda kameralar karşısında geçen 6 lider arasında yer alan Meral Akşener’in o anlardaki yüz ifadesi ise çok tartışılmıştı.

Reklam panolarında Kılıçdaroğlu yok

İYİ Parti, İBB'nin reklam alanlarına Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bulunduğu "Tarih Yazacağız" yazılı afişler astı. Afişte 6'lı Koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun bulunmaması dikkat çekti.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal