Akrep Burcunun Özellikleri Erkek

Akrep güçlü bir burçtur; Karanlık, karamsar, gerçekçi ve sonsuz derecede seksidir. Birçok yönden en eşsiz ve dramatik bir burçtur. İşte, Akrep burcunun özellikleri erkek...

17.07.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-17:43) Akrep Burcunun Özellikleri Erkek

Akrep kişiliğinin birçok yönü, içe kapanık olduğu için negatif görünebilir. Örneğin, oldukça takıntılı ve zorlayıcı olabilirler. Kulağa korkutucu gelebilir. Uygulamada birçok kişi Akrep burcu erkeğini son derece gururlu ve bağımlılık yapıcı buluyor.

Akrep erkekleri duygularının tadını çıkarır ve birçok yönden bunu yapmak için tüm Zodyak işaretlerini kullanır. Çok azı bunu doğrudan söylese de, çoğu duygusal yoğunluğun (iyi ve kötü) tadını çıkarır ve bir eşte bulabilecekleri her şeyi idare etmek için muazzam bir iç güce sahiptirler. Akrep burcu erkeğinin özellikleri; Sezgisel, tutkulu ve kendine güvenen Akrep burcu erkeği, onun hakkında çok fazla şey bilmeden önce tüm sırlarınızı öğrenir. Sizden doğrudan öğrenmediği şeyler çok büyük araştırmalar yapacaktır ve bunun için kılını bile kıpırdatmayacaktır, birçok yönden ilişkinin kontrolünün onların elinde olduğunu fark edeceksiniz.

Akrep burcu erkeği örümcek gibi olacak ve siz sinek olacaksınız... Tipik olarak durum böyledir. Akreplerin ilişkilerdeki en büyük zorluklarından ve hayal kırıklıklarından biri ise neredeyse çok fazla önem vermeleridir.

Tüm tutkuları ve kişilerarası becerileri için bir ilişkide kontrolü elinde tutan aslında Akrep değildir. Birçok Akrep ilişkisi, herhangi bir çaba sarf etmeden bir Akrep'i küçük parmaklarının etrafına saran bir partnere bağlıdır. Bu nedenle Akrepler gerçek aşk kavramı hakkında oldukça ihtiyatlı ve kötümser olabilirler. İronik olarak, her kötü deneyim bir sonraki sefer tüm özelliklerini daha güçlü ve daha yoğun hale getirebilir.

Akrep burcu erkekler başkalarıyla ilişki kurma konusunda çok yeteneklidir ve bu nedenle çok iyi arkadaşlar ve duygusal şifacılar olabilirler.

Son derece gizli ve zarif özellikleri; genellikle kendi içinde gerçekten olup bitenler hakkında sınırlı bir bilgi vermeyi tercih eder. Bir partnerin, yarattığı güvenlik açığı nedeniyle ne kadar vurulmuş olduklarının bilinmesini sevmezler.

Hiç akrep burcu bir erkekle birlikte olmayanlar için bu oldukça korkutucu gelebilir. Akrep burcu çok yoğun bir erkektir. Bununla birlikte, bu korkunç Akrep yoğunluğu, özellikle tutkulu ve yoğun partnerler için oldukça bağımlılık yapabilir. Birçok yönden Akrep, yüzeysel numaralara veya hile yapmaya gerek kalmadan nasıl seksi olunacağına dair bir örnektir.

İPUCU: Sığ, yüzeysel ilgisiz, Akrep erkeğinizin muazzam bir meraka sahip olması muhtemeldir, bu nedenle saklanacak sırlarınız varsa, en iyi şekilde saklayın! Çünkü Akrepler genellikle hem sırları saklamayı hem de açığa çıkarmayı severler!

Kötü geçirdiğiniz bir günün ardından herkes her şeyi öğrenmiş olabilir.

Akrep Erkekleri Ne Kadar Sadık?

Akrep erkekleri nispeten az ama oldukça yoğun ilişkilere sahip olma eğilimindedir. Bir partnere aşık olduğunda sadık değildir ama sevdiklerini korumak için her şeyi yaparlar. Öte yandan, bir akrep tarafından yeterince görmezden gelinir veya ihmal edilirseniz, hayatlarındaki duygusal boşluğu doldurmak için hile yaptıklarını unutmayın. (her burç erkek ve kadın bunu yapar, sadece Akrepler için geçerli değildir).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal