Akrep Burcu Erkeği Sevdiğini Nasıl Belli Eder?

Akrep burcu hırsı ve tutkuya olan bağlılığıyla bilinen burçlar arasında yer alıyor. Peki, Akrep burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder? Akrep burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır?

17.07.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-17:01)

Burçlar arasında ısı ve tutkusuyla bilinen Akrep, şu sıralar en çok arataılan şeylerin başında akrep burcunun ilişkideki yeri. Peki akrep burçları hoşlandığını nasıl belli eder? Detayları sizin için hazırladık.

Zodyak dizilimine göre 24 Ekim ile 23 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler Akrep burcudur. Yönetici gezegenleri Mars ve Plüton’dur. Hayatının hemen her alanında tutkuyu yakalamaya çalışan akrep burcu, arzulamak duygusu ile bağdaştırılır.

Aynı burçtan kadın ve erkeğin birbirinden ayrılan farklı birçok özelliği de bulunuyor. Cinsiyet farklılığının getirdiği duygusal ve inançsal etkenler aynı burca sahip olmalarına rağmen kadın ve erkek arasında değişen kişilik yapılarını da beraberinde getirmektedir.
Akrep burcu erkeği, akrep kadınına göre özellikle daha ihtiraslı daha inatçı olmasıyla tanınır. Aşk ilişkilerinde, özel hayatında da bunun yansımaları net bir şekilde görülebilir. Akrep burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder? Akrep burcu erkeği nasıl bir aşıktır?

AKREP BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI NASILDIR?

Akrep burcu erkeği, ilgi görmekten, sevildiğini hissetmekten çok hoşlanır. Kavga, gürültü ona göre değildir. Sakin ve dalgasız ilerleyen, pozitif ilişkilerde daha rahat eder. Genelde ilişki başlangıcında temkinlidir. Karşısındakini önce gözlemler, emin olmadan duygularını belli etmez.

Akrep erkeğinin, ilişkinin ilk dönemlerindeki şüpheciliği ve sorgulayan tavrı partnerini zaman zaman rahatsız edebilir. Aslında buna gerek yoktur. Akrep erkeği, çok derin bir iç dünyaya sahip ve sezgileri çok kuvvetli insanlardır. Kendilerini bir aşkın koynuna bırakmadan önce emin olmak için kendi içlerinde çözümlemeler yaparlar.

Peki Akrep erkeği sevdiğini nasıl belli eder, akrep erkeğinin gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlayabiliriz? Size kendini açması ve duvarlarını alçaltıp sizinle daha derin bir bağ kurmaya çalışması bunun önemli bir göstergesi olacaktır. Akrep erkeği sadece sevdiği ve güvendiği insanlar ile özelini paylaşır.

Akrep burcu özellikleri

AKREP BURCU ERKEĞİ SEVDİĞİNİ NASIL BELLİ EDER?

Akrep burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder? Kıskançlığıyla. Akrep erkeği, belli etmemek için çok çabalasa da kıskançlığı adeta gözlerinden ateş çıkarmışçasına belli olacaktır. Gerçekten değer verdiğinde aslan kesilir, sevdiğini paylaşmaktan hiç hoşlanmaz. Bunun dışında da pek çok tavrından akrep erkeğinin gerçekten sevip sevmediğini anlamak mümkündür.

AKREP BURCU ERKEĞİ SEVİNCE NASIL OLUR?

- Akrep burcu erkeği, tartışma anlarında kolayca konuşuyor, karşısındakini oyalamıyor, taktiklerle bekletip yormuyor ve doğrudan konu odaklı iletişim kurmaya çalışıyorsa, mutlaka seviyordur.

- Akrep erkeği kendine zaman ayırılmasını ister, ilgi görmek onun için önemlidir. Akrep burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder sorusunun bir diğer cevabı da, ihmal edildiğinden yakınması, ilgisizlik ile ilgili partnerini çekinmeden eleştirebilmesidir.

- Akrep erkeğinin sorgulamaları sona erdiyse, her şeyi tek tek bilme isteği dindiyse kendinin güvende olduğundan ve sevildiğinden kuşkusu kalmamış demektir. İşte bu andan sonra, kendini partnerine iyice açacak ve kalbinin içinde sakladığı duyguları açığa vurmaktan korkmayacaktır.

- Akrep erkeği sırlarını, kimsenin bilmediği yanlarını partneri ile rahatça paylaşıyorsa, kesinlikle seviyor demektir. Çünkü bu, akrep erkeği için kırması en zor kabuklardan biridir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal