Akıncı Dizisi Final mi Yapıyor?

ATV'nin yeni dizisi Akıncı hakkında final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. peki Akıncı dizisi final mi yapıyor?

04.02.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-13:33) Akıncı Dizisi Final mi Yapıyor?

Başrolünde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı dizisi final mi yapıyor? Bu konuya dair açıklamayı dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız yaptı. Akıncı final mi yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı...

AKINCI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Cuma akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı hakkında final iddiaları ortaya atıldı. Dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın ise yeni dizisi için büyük bir çaba gösterip emek verdiği biliniyor. Oyuncunun canlandıracağı karakter özellikleri gereği fit bir vücuda sahip olması gerekiyor. Özyıldız,  bu görünüme kavuşmak için uzun bir süre sağlıklı beslenip diyet yapmak durumunda kaldı. 

Akıncı'nın yayın hayatına fantastik türde bir diziyi akışa vermesi ise büyük bir cesaret olarak değerlendirildi. Ancak bu kadar emek harcanmış dizi için beklentileri karşılamadı. Dizinin izlenme oranları ilk bölüm haricinde beklenildiği kadar yüksek olmadı. Özyıldız, hazırlık süresinde birçok eğitim aldı. Oyuncu aldığı eğitimlere rağmen dizinin bazı aksiyon sahnelerinde hala zorlandığını itiraf etti. Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, kostümü için ise dışarıdan havalı gözükse de giyildiği zaman zor taşındığını ifade etti. Hareket imkanının kısıtlı olduğu hakkında konuşan oyuncu, motivasyonlarının çok yüksek olması sebebi ile bu tip olayların üstesinden gelebildiklerini ve bu olayları tatlı küçük engeller olarak değerlendirdiğini açıkladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal