Akın Saatçi Biyografi

Dünya güzeli Azra Akın ile kısa bir süre beraberliği de gündeme oturan ve o günden itibaren magazin gündeminden düşmeyen Akın Saatçi’nin hayranları onun hakkında daha çok bilgi sahip olmak için hayatını araştırmaya devam ediyorlar.

03.07.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:00) Akın Saatçi Biyografi

ÇOCUKLUK VE GENÇLİK YILLARI

26 Nisan 1982’de Londra’da dünyaya gelen Akın Saatçi, boğa burcu olup, Boğa burcunun sağlam ve sportif görüntüsünü her şekilde yansımaktadır. 2005 yılında İstanbul Boğaziçi üniversitesinden mezun olan Akın Saatçi aynı sene Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak modellik yapmaya başlamıştır.

OYUNCULUĞA BAŞLAYIŞI VE DİZİ FİLM SEKTÖRÜNE GİRİŞİ

Modellik yaptığı sıralarda, oyunculuğa ilgisini farkeden Akın Saatçi oyunculuk eğitimi almıştır. Yakışıklılığı ve dinamizmi ile hemen dikkat çekmeyi başaran Akın Saatçi 2002 dünya güzeli Azra Akın ile çıkmaya başlayınca olay olmuş, bir anda gündeme oturmuştur.

Akın Saatçi 2007 senesinde, Show TV’de yayınlanan televizyon dizisi “Kuzey Rüzgarı” dizisinde Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Ebru Cündübeyoğlu, Ebru Kocaağa, Kürşat Alnıaçık, Itır Esen, Kadir İnanır, Çağla Kubat‘ın ile  başrolleri paylaşmıştır. Yakışıklı oyuncu dizi oyunculuğuna 2008 yılında Baba Ocağı ile devam etmiştir. 2010 yılında Show TV’de Gani Müjde’nin yazdığı “Deli Saraylı” dizisinde, Perran Kutman, Çetin Tekindor, Cüneyt Türel, Köksal Engür, Itır Esen, Melis Birkan, Özge Özpirinçci, Hakan Meriçliler, Ünal Gümüş ile birlikte oynamıştır.

2012 yılında ATV ekranlarına gelen ve başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Lavigna Longhi, Funda Eryiğit, Esra Ronabar, Erdal Yıldız, Denise Capezze, Birkan Sokullu ve Selçuk Yöntem‘in paylaştığı “Uçurum” dizisinde ‘Alex Kozlow’  karakterine  hayat veren Akın Saatçi, bir süre dizilere ara vermiş ve daha heyecanlı bir alana geçiş yapmıştır.

SURVİVOR MACERASI

2014 yılında katıldığı Survivor ünlüler takımında fit ve kaslı görünümü sayesinde parlayan Akın Saatçi yine bir anda Türkiye gündemine oturmuştur. Oldukça dinç görüntüsü ile seyredenlerin de enerji aldığı Akın Saatçi ünlüler takımına motivasyon ve dinamizm kaynağı olmuştur.

2014 Survivor ünlüler takımı Tolga Karel, oyuncu İsmail Baki Tuncer, oyuncu Eda Özerkan, şarkıcı Gökhan Keser, futbolcu Ahmet Dursun, voleybolcu Duygu Bal,  atlet Merve Aydın, , futbolcu Serenay Aktaş’tan oluşmaktaydı.

AKIN SAATÇİ EVLİLİĞİ

Akın Saatçi 23 Kas 2015’de Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde Yağmur Yıldırım'la dünya evine girmiştir.

AKIN SAATÇİ ŞU ANDA NE YAPIYOR

Akın Saatçi, İstanbul 3.Levent’deki Management Of Anatomy and Sports Culture  (MASC)’de ‘Pilates Studio by Akın Saatçi’  adında bir Pilates kursunun sahibi ve işletmecisidir. Bu salona Gani Müjde, Belma Canciğer, Demet Evgar ve daha birçok ünlü ismin devam ettiği bilinmektedir.

FİLMOGRAFİ

DİZİLER

2012 - Uçurum (Alex)

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (Arda)

2011 - Alemin Kıralı

2010 - Deli Saraylı

2009 - Sıkı Dostlar

2008 - Proje 13 (Can)

2008 - Adanalı (Alex)

2008 - Baba Ocağı (Alp)

2007 - Kuzey Rüzgarı (Akın)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal