Gülbeyaz Nerede Çekildi?

2002-2003 sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülbeyaz dizisi, sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ve hikayesi ile izleyiciler tarafından beğenilen yapımlar arasındadır.

03.07.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:52) Gülbeyaz Nerede Çekildi?

Başrollerini Şevval Sam ve Nejat İşler’in paylaştığı dizide, Karadeniz halkının yaşamları anlatılmaktadır. Gülbeyaz dizisinin yönetmenliği Özer Kızıltan’a, senaryosu ise Rüya İşçileri, Meriç Demiray, Cenk Bogatur, Cem Görgeç ve Barış Erdoğan’dan oluşan kalabalık bir senaryo ekibine aittir. Dizinin müziklerini ise Kazım Koyuncu ile Gökhan Birben yapmıştır.

Peki Gülbeyaz dizisi konusu nedir? Gülbeyaz nerede çekildi? Oyuncuları kimler?

Gülbeyaz Konusu

Başrol karakterlerinden Kadir ve Gülbeyaz’ın zorlu aşklarının anlatıldığı Gülbeyaz dizisi, dram, romantik ve komedi dallarında yayınlanmış bir Türk dizisidir. Yıllar önce aralarındaki aşk ilişkisi olan Demir Dede ile Ana daha sonra birbirlerine düşman olmuşlardır. Amasra’da yaşayan bu aileler arasında her zaman bir çekişme vardır. Her yıl yapılan yöresel yarışmalarda birbirlerine türlü tuzaklar hazırlarlar.

Kadir ise bu ailelerden Demiroğulları’nın torunudur. Kadir, İstanbul’daki okulunu bitirip Amasra’ya döner. Bu sırada düşman ailelerden diğeri olan Dursunoğulları’nın torunu Gülbeyaz ise gemi dümenindedir. Gülbeyaz hırçın bir genç kızdır. Karşı ailenin fertleriyle sürekli atışmaktadır. Kadir’in bir yandan İstanbul’a geri dönmekte ısrar etmesi üzerine türlü olay zincirleri ile iki aile de kendilerini İstanbul’da bulurlar. Karşılıklı evlerde yaşamaya başlayan ailelerin kavgaları bir türlü bitmek bilmezken Kadir ve Gülbeyaz büyük bir aşka yelken açmıştır bile. Aşklarını saklamadan özgürce yaşamak isteyen bu çift, ailelerinin arasındaki sorunu öğrenip çözmeye çalışacaklardır. Karadenizlilere özgü bu hikaye izleyenler tarafından olumlu eleştiriler almıştır. Gülbeyaz nerede çekildi? Karadeniz mi İstanbul mu?

Gülbeyaz Dizisi Nerede Çekildi?

Gülbeyaz dizisi çekimleri, başlangıç bölümleriyle Bartın’a bağlı Amasra ilçesinde yapılmıştır. Dizinin devamındaki sahneler ise yoğunlukla İstanbul’da çekilmiştir.

Gülbeyaz Oyuncuları

- Şevval Sam: Gülbeyaz

- Nejat işler: Kadir

- Meral Çetinkaya: Beyaz Ana

- Kamran Usluer: Demir Ağa

- Serdar Orçin: Tahir Demiroğlu

- Şermin Hürmeniç: Neriman Demiroğlu

- Savaş Akova: Musa Demiroğlu

- Bora Ayanoğlu: Kamil Dursunoğlu

- Haldun Boysan: Ali Kemal

- Yeşim Ceren Bozoğlu: Meryem Dursunoğlu

- Burak Sarımola: Hami Dursunoğlu

- Selma Kutluğ: Saniye Demiroğlu

- Ercü Turan: Kazım

- Selin İşcan: Zeynep Demiroğlu

- Cüneyt Türel: Halit Kaptan

- Mine Tugay: Başak

- Özlem Çınar: Neşe

- Erkan Cihangir: Taci Dursunoğlu

- Berk Yarıcı: Yunus Demiroğlu

- Alican Yarka: Yener

- Aytaç Yörükaslan: Vecdi

- Bilgen Gökçen: İmdat’ın annesi

- Bedia Ener: Kazım’ın annesi

- Ceren Şekercioğlu: Genç Beyaz Ana

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal