Akın Akınözü Ebru Şahin küs mü, neden konuşmuyorlar?

Ekranların yakışıklı oyuncusu Akın Akınözü, eski rol arkadaşı Ebru Şahin'le ilgili kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtla gündem oldu. Akınözünün verdiği cevap sonrasında ikilinin küs olup olmadığı konusu tekrardan gündeme geldi. Peki, Akın Akınözü Ebru Şahin sorusuna ne yanıt verdi? Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in arasına kara kedi mi girdi? İşte detaylar...

26.05.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-21:40) Akın Akınözü Ebru Şahin küs mü, neden konuşmuyorlar?

Birlikte rol aldıkları diziyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in küs olup olmadığı oldukça merak ediliyor. Hercai dizisinin setinde kavga ettikleri ve aralarının bozulduğu konuşulan ikiliden Akın Akınözü kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla adeta iddiaları doğruladı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin neden küstü?

Bir AVM'de muhabirlerle karşılaşan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü kendisine yöneltilen, "Ebru Şahin'in düğününe gitmeyi düşünüyor musunuz" sorusunu, "Benim üç sene boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yoluna gidiyorlar. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki" sözleriyle yanıtladı.

Başarılı oyuncu, "Davetiye gelirse düğüne katılır mısınız?" sorusu üzerine ise "Bu saçma bir soru. Davetiye de gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru." yanıtını verdi.

 akın akınözü ve ebru şahin küs mü

Akın Akınözü kim?

29 yaşında olan Akın Akınözü, 1990 Ankara doğumludur. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanını bitiren oyuncu, ardından oyuncu olma yolunda eğitimlere başlamıştır. 2014 senesinde ilk defa kamera karşısına geçen Akınözü, Azrail isimli filmle kariyerine başlamıştır.

2015'te Muhteşem Yüzyıl isimli dizide rol alan oyuncu ilk dizi deneyimini yaşamış sonrasında ise Arkadaşlar İyidir isimli diziyle ekrana gelmiştir.

1.80 m boya sahip olan oyuncu 76 kilodur.

 akın akınözü

Akın Akınözü'nün oynadığı diziler

- 2015 Muhteşem Yüzyıl/ Kösem İvan Ali/ Yardımcı Karakter

- 2016 Arkadaşlar İyidir/ Yunus Çağlayan/ Yardımcı Karakter

- 2017-2018 Aslan Ailem/ Murat Aslan/ Başrol Oyuncusu

- 2017-2018 Payitaht: Abdülhamid/ Ömer/ Yardımcı Karakter

- 2019- Hercai/ Miran Aslanbey/ Başrol Oyuncusu

- 2022 - Kaderimin Oyunu

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal