Akıllı Telefonlarla Gece Fotoğrafçılığı Nasıl Yapılır!

Son zamanlarda karşımıza çıkan telefonlara eklenen gece modu özelliğiyle bu durum çözüme kavuşmuş durumda. iPhone tarafında iPhone 11 ve daha üst modellerde gördüğümüz bu destek otomatik olarak devreye giriyor.

01.03.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-15:57) Akıllı Telefonlarla Gece Fotoğrafçılığı Nasıl Yapılır!

Işığın yetersiz kaldığı durumlarda telefon uzun pozlamaya otomatik olarak geçiyor. 2 veya 3 saniyelik pozlamalarla düşük ışıkta daha aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor. Android tarafında ise kamera arayüzünde gece modu isimli bir mod karşımıza çıkıyor. 

Son zamanlarda karşımıza çıkan telefonlara eklenen gece modu özelliğiyle bu durum çözüme kavuşmuş durumda. iPhone tarafında iPhone 11 ve daha üst modellerde gördüğümüz bu destek otomatik olarak devreye giriyor. Işığın yetersiz kaldığı durumlarda telefon uzun pozlamaya otomatik olarak geçiyor. 2 veya 3 saniyelik pozlamalarla düşük ışıkta daha aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor. Android tarafında ise kamera arayüzünde gece modu isimli bir mod karşımıza çıkıyor. Bu mod seçildiğinde kullanıcılar düşük ışık koşullarında daha başarılı fotoğraflar çekebiliyor. Yapay zekadan güç alan bu özellik artık üst segment telefonlar haricinde orta segment telefonlarda da karşımıza çıkıyor. Gece moduna destek vermeyen iPhone kullanıcıları için bir uygulamadan söz etmek istiyoruz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal