Akılalmaz Kaza! Otomobiliyle Çarptığı Kişinin Bacağını Kopardı

Mersin'de, yolun karşısına geçmek isteyen A.A’ya, sürücü İ.Ö. otomobiliyle çarptı. Olayda A.A, bacağını kaybederken, çarpan kişi kaza yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

24.11.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-16:42) Akılalmaz Kaza! Otomobiliyle Çarptığı Kişinin Bacağını Kopardı

Yolun karşısına geçmeye çalışan A.A’ya araba çarpması sonucu olay yerinde bacağını kaybetti. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Kaza, Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. 21 Kasım günü saat 02.30 sıralarında yolun karşısına geçmek isteyen A.A’ya, sürücü İ.Ö. otomobiliyle çarptı. Olayda A.A, bacağını kaybederken, çarpan kişi kaza yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Kaza sonrası yaralı olan A.A, ihbar üzerine gelen ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kazada başka bir yere savrulan A.A.’nın bacağı yerine dikilemedi.

200 ARACA İNCELEME YAPILDI

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için harekete geçti. Ekipler, olay yerinde şüpheli araca ait olduğu belirlenen dikiz aynası ve kanlı tamponu incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından aracın marka ve modeline ulaştı. Ekipler, kaza saati tarihi ile doğru orantılı olacak şekilde Plaka Tanıma Sistemi(PTS) ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) üzerinden 200 araçta inceleme yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli aracın plakası belirlenirken, kazadan bir gün sonra yakalanan İ.Ö. kaza ile ilgili gözaltına alındı. 

OLAY ANINI GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Mersin’de yaşanan olay anını çevrede bulunan güvenlik kameraları kaydetti. İncelenen görüntülerde otomobilin çarpması sonucunda metrelerce ileriye fırlayan A.A’nın bacağının koptuğu anlar da görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal