16.09.2022-15:10 (Son Güncelleme:17.09.2022-09:16)


1

İşlerini tamamladıktan sonra kadir A. ‘Çok yorulduk. Tanıdığım bir kadın var. Ona gidelim’ diyerek Rafet D.’ye teklifte bulundu.



2

Hayat kadını olarak eşi Betül I. (18) ve üvey kız kardeşi Kader A’yı (18) çağıran Kadir A., Eşini alıp ayrı bir odaya giderken patronu ve kız kardeşini de ayrı bir odaya gönderdi.



3

Günler sonra Kadir A., Patronunu aradı ve şantajda bulundu: ‘Elimizde Kader A. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var.



4

Eğer bize istediğimiz parayı vermezsen, görüntüyü eşine yollarız’ bunun üzerine Rafet D. toplamda 320 bin lira verdi.



5

Kadir A. tekrardan Rafet D’yi aradı ve ‘Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin’ dedi. Bunun üzerine Rafet D., durumu eşine anlattı ve polise giderek şikayette bulundu.



6

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin adreslerini belirleyince harekete geçti.



7

Kadir A. ile eşi Merkez Seyhan ilçesindeki Regülatör Köprü üzerinde polisler tarafından yakalandı. Diğer şüpheliler Vedat G. ile Mehmet Sait A.’yı evlerine yapılan baskında gözaltına alan polisler, Kadir A’nın üvey kız kardeşi olan Kader A’yı ise arama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.



8

Emniyete götürülen şüpheliler, suçu birbirlerinin üzerine atarak, para almadıklarını öne sürdü. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kadir A. ile Betül I. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Vedat G. ile Mehmet Sait A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr