Akbank kartı olanlar yarın sabahtan banka kapısına dikilecek! O kartla geleni 30.000 TL veriliyor

Akbank kendi müşterilerine özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Yeni başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda, Akbank kartı olan vatandaşlara gelir belgesiz koşulsuz şartsız 30.000 TL ödeme yapılacak.

12.03.2024-09:27 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-09:27) Akbank kartı olanlar yarın sabahtan banka kapısına dikilecek! O kartla geleni 30.000 TL veriliyor

Akbank her geçen gün yepyeni kampanyalara imza atmaya devam ederken, bu sefer başlatmış olduğu kampanya Akbank kartı olan vatandaşlar için geçerli olacak. Başlatılan kampanya doğrultusunda vatandaşlar gelir belgesi sunmadan 30.000 TL kredinin sahibi olabilecek. Yarın sabah 09:00’da başlayacak olan bu kampanyanın süresinin sınırlı olduğunun altı çizildi. Hemen sizlerde Akbank’ın gelir belgesi istemeden sunmuş olduğu 30 Bin TL tutarındaki krediye başvurun, anında nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek paranız hesabınıza yatsın. İşte Akbank tarafından sunulan 30.000 TL tutarındaki kredinin detayları…

Akbank gelir belgesiz istemeden 30.000 TL sunuyor

Akbank her hafta yeni kredi kampanyalarına imza atmaya devam ediyor. Bu sefer başlatmış olduğu kredi kampanyası doğrultusunda emekli, sigortalı - sigortasız çalışan fark etmeksizin 30.000 TL kredi sunacağını duyurdu. Sabah 9 itibariyle başlayacak olan bu kredi kampanyasına dilerseniz Akbank şubeleri üzerinden dilerseniz de resmi internet sitesi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra kendi bütçenize uygun olarak belirlemiş olduğunuz vade oranlarıyla krediye sahip olmanız mümkün olacak. Geniş ödeme seçeneklerini tercih ederek 30.000 TL’yi 36 aya varan vade fırsatlarıyla geniş geniş ödeyebilir ya da 6 ayda bitirmek istiyorum diyorsanız 30.000 TL’yi 6 ay vadeli çekerek kısa sürede kredinizi bitirebilirsiniz.

Akbank 30 Bin TL kredi

Akbank gelir belgesiz 30.000 TL krediye nasıl başvurulur?

Akbank tarafından yarın sabah itibariyle başlayacak olan 30.000 TL tutarındaki kredi kampanyasına başvurmak için ilk etapta Akbank’ın resmi internet sitesine ya da size en yakın Akbank şubesini ziyaret edin. Başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurarak gerekli belgelerinizi bankaya sunun. Başvurunuzu gerçekleştirin ve onaylanmasını bekleyin. Başvurunuz onaylandığı takdirde dakikalar içerisinde krediniz hesabınıza yatacak ve acil ihtiyaçlarınız için anında kredinizi kullanmaya başlayacaksınız.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal