Akbank 7500 TL 0 faizli kredi başvuru şartları nelerdir? Akbank'ın yeni müşterilerine faizsiz kredi fırsatı ve detayları!

AKBANK yeni müşterilerine 7500 TL'ye kadar sıfır faizle kredi vereceğini duyurdu. Son zamanlarda bu konu insanların gündemine oturmuş durumda. Peki Akbank'ın 7500 TL sıfır faizli kredisinin detayları nelerdir? Şartlar nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

24.04.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-14:25) Akbank 7500 TL 0 faizli kredi başvuru şartları nelerdir? Akbank'ın yeni müşterilerine faizsiz kredi fırsatı ve detayları!

Akbank bankanın yeni müşterisi olan vatandaşlara 7500 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği sağlamaya devam ediyor. Akbank'ın bu kredi kampanyası ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

Akbank 7500 TL kredi

Acil olarak nakite ihtiyacı olan vatandaşlara geçen sene 5000 TL kredi desteği veren Akbank bu sene miktarı 7500 TL'ye yükseltti. Yeni müşteri olan vatandaşlar kampanyadan yararlanabiliyor. Kredi başvuruları şubeler üzerinden değil mobil uygulama aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Akbank mobil uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra Akbanklı olmak istiyorum seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonrasında sizden istenilen bilgileri uygulamaya ekledikten sonra 3 aşamalı kimlik doğrulamasını gerçekleştirmelisiniz. Önünüze gelen ekranda nüfus cüzdanınızın ön ve arka fotoğraflarını çekerek ekliyorsunuz. daha sonra ise başvuru sonuçlarını gör ve görüşmeyi başlat seçeneğini seçerek banka görevlisinin size kredi başvurunuzun durumu ile ilgili vereceği bilgilere ulaşabilirsiniz. Kredi geri ödemeleri 12 taksit olarak yapılıyor ve en fazla 7500 TL miktar sıfır faiz ile veriliyor. Aylık taksit miktarı 625 TL oluyor. Kredi alınırken ise 39.38 TL gibi bir miktar kredi için tahsis ücreti tarafınızdan alınmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal