Akaryakıt'ta indirim haberi gelebilir: 30 liraya yakın şok düşüş yaşandı! Piyasalar hareketlendi. Mazot ve benzinde indirim her an duyurulabilir!

Akaryakıt üzerindeki peş peşe indirimlerin ardı arkası kesilmezken gözler brent petrole çevrildi. Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşın etkilerini brent petrolün yükselişi ile yaşanırken şimdilerde ise brent petrolün düşüşe geçtiği gözlemlenmektedir. Peki, brent petrol ne kadar? Brent petrol düşüşü pompa fiyatına yansıyacak mı? Motorin ve benzinde indirim var mı? İşte, tüm merak edilenler haberimizde yer almaktadır

23.07.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-16:07) Akaryakıt'ta indirim haberi gelebilir: 30 liraya yakın şok düşüş yaşandı! Piyasalar hareketlendi. Mazot ve benzinde indirim her an duyurulabilir!

Akaryakıt fiyatlarındaki yüksek orandaki düşüş vatandaşa derin nefes aldırırken şimdiler de ise piyasadaki hareketlilik yüzleri güldürdü. 30 lira üzerinde düşüş yaşanmasıyla beraber brent petrolün düşmesiyle güncel fiyatlar araştırılmaya başlandı. Brent petrol ne kadar? Motorin ve benzine indirim geldi mi? İşte detaylar..

Brent petrol ne kadar, kaç dolar? 

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 103 dolar üzerinden işlem görmektedir. Dün 105,12 dolardan işlem gören brent petrolün düşüşe geçmesi üzerine gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. 

23 Temmuz brent petrol fiyatı

Akaryakıtta indirim olur mu? Motorin ve benzin fiyatları düşer mi? 

Brent petroldeki düşüş dikkatlerden kaçmazken vatandaşlar bu düşüşün akaryakıt üzerindeki etkilerini merak etmektedir. Mazot ve benzinde indirim olmasını bekleyen sürücüler her an indirim ile karşı karşıya kalabilir. Brent petroldeki düşüşün kısa sürede pompa fiyatlarını doğrudan etkileyeceği bilinmektedir. 

92 kuruş indirim bekleniyor

Akaryakıt fiyatlarında bir gelişme daha oldu. Bu gece yarısından itibaren akaryakıta 92 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

23 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları 
İstanbul 

Motorin: 25,40 TL

Benzin: 22,71 TL 

Ankara 

Motorin: 25,56 TL

Benzin: 22,87 TL

İzmir

Motorin:25,55 TL

Benzin: 22,84 TL 

Bursa

Motorin: 25,47 TL

Benzin: 22,81 TL 


Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal