Akaryakıt fiyatlarında şaşırtan gelişme! Akaryakıt zammı geri alındı: İşte güncel akaryakıt fiyat listesi

ABD petrolünün 109 dolara yükselmesiyle ve brent petrol varilinin 111 doları aşmasıyla akaryakıta zam yapılacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine araç sahipleri de akaryakıta ve otogaza gelecek olan zammı beklemeye başladı. Akaryakıta ne kadar zam geleceğini bekleyen vatandaşları ise şaşırtan bir gelişme yaşandı. LPG fiyatlarında indirime gidildi. Güncel fiyat listesi ise merak edilmeye başlandı.

06.05.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-13:13) Akaryakıt fiyatlarında şaşırtan gelişme! Akaryakıt zammı geri alındı: İşte güncel akaryakıt fiyat listesi

Yakın zamanda ABD'de petrol fiyatlarındaki artıştan ötürü akaryakıt ve otogaz fiyatlarına zam yapılacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine ise akaryakıta ve otogaza zam gelmesi birçok araç sahibi tarafından bekleniyordu. Fakat yaşanan son gelişmeler doğrultusunda LPG fiyatlarında indirime gidileceği duyuruldu.

LPG’ye indirim yapıldı

LGP'ye gelen son indirim doğrultusunda litre fiyatı 10,68 lira seviyelerine kadar düşerken motorin fiyatlarında da zam görüleceği belirtilmişti. Fakat akaryakıt fiyatlarına beklenilen zam uygulanmadı. Yapılacağı duyurulan zammın geri alındığı gibi bir görüş ortaya atıldı

Akaryakıt fiyatlarında son dakika

Daha büyük zam bekleniyor

LPG'de her ne kadar indirime gidilse de benzin ve motorin fiyatlarındaki sayı aynı kaldı. Fiyatlarda herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Fakat motorinin litre fiyatına 32 kuruşluk zam kararı alınarak uygulamaya geçilmişti. Belirtilen bu zammın gerçekleşmemesi ise daha sonra daha yüksek tutarlarda bir zam gelebileceği endişesini doğurdu.

Akaryakıt güncel fiyatları

İstanbul motorin litre fiyatı: 22,04 TL

İstanbul benzin litre fiyatı: 20,35 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal