Akaryakıt fiyatlarına zam var mı? Bugün benzin ve motorin fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2023 İstanbul, İzmir, Ankara güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri, Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan hareketlilik sonrası daha yoğun şekilde araştırılmaya başlandı. Küresel piyasalarda yaşanan son gelişmeler sebebiyle akaryakıt zam, akaryakıt fiyatları zam gibi terimler sorgulanıyor. Peki Akaryakıt fiyatlarına zam var mı? Bugün benzin ve motorin fiyatları kaç TL? İşte 2 Aralık 2023 İstanbul, İzmir, Ankara güncel akaryakıt fiyatları…

02.12.2023-13:45 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-13:45)

Petrol piyasalarının merakla beklediği OPEC+ toplantısının ardından üretim kısıtlamasının devam edeceğine yönelik kararların alınması sonrası Brent petrol fiyatlarında düşüş sürdü. Gün içerisinde 84 doları aşan Brent petrol an itibariyle 78,88 dolardan işlem görüyor. Öte yandan yaşanan gelişmeler araç sahiplerini benzin ve motorine zam var mı, akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi gibi soruları internet üzerinden araştırmaya yönlendirdi. Peki Akaryakıt fiyatlarına zam var mı? Bugün benzin ve motorin fiyatları kaç TL?

OPEC kararına rağmen Brent petrol düşüşte

OPEC+ ülkelerinin ocaktan itibaren uygulamaya koyacağı üretim kotalarını belirlemesi bekleniyordu. Grubun üretim kesintilerinde artışa gideceği beklentisi fiyatların yukarı yönlü hareketini destekliyordu. OPEC+ grubunun günde yaklaşık 900 bin varillik arz kesintisini kabul etmesine rağmen gün içerisinde 84 doları aşan brent petrol, bugün 78,88 dolardan işlem görüyor.

Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına zam var mı?

Akaryakıt fiyatlarında bugün için herhangi bir zam veya indirim gelişmesi yaşanmadı. Ancak önümüzdeki günlerde bu durum hakkında önemli gelişmelerin yaşanacağı tahmin ediliyor.

2 Aralık 2023 İstanbul, İzmir, Ankara güncel akaryakıt fiyatları

Motorin fiyatları

İstanbul 37.60 TL

Ankara 38.20 TL

İzmir 38.40 TL

Benzin fiyatları

İstanbul 34.58 TL

Ankara 35.26 TL

İzmir 35.39 TL

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal