AK Parti'den 'İş Bankası' Açıklaması: Hisseler İçin Değerlendirme Yapılıyor

CHP'nin İş Bankası hisseleri ile ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muş, "Hukukçularımız gerekli değerlendirmeyi yapıyorlar. Değerlendirmeler netleştikçe, olgunlaştıkça bu anlamda bilgi paylaşımda bulunacağız" dedi.

17.02.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-16:25)

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP'nin İş Bankası hisseleriyle alakalı "Hukukçularımız gerekli değerlendirmeyi yapıyorlar. Değerlendirmeler netleştikçe, olgunlaştıkça bu anlamda bilgi paylaşımda bulunacağız" şeklinde konuştu.

Yeni yana önerisi sunduklarını ifade eden Muş, KOBİ'lere destek olunması, yasa dışı bahis ve şans oyunlarının katalog suçlar içerisine alınması, gazilere ikinci maaş bağlanması, doğal afetlerde, elektrik ve doğal gaz borçlarının ertelenmesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü taşınmazlarında kira borcu olanlara 3 ay müddet verilmesi, yivsiz tüfek, spor ve nişan tüfeği ile tabancaları izin olmadan üretenlere yönelik hapis cezasının sürelerinin artırılmasını da içeren yana önerisini TBMM Başkanlığı'na yolladıklarını bellirtti.

Muş, İş Bankası hisseleriyle ilgili "Hukukçularımız gerekli değerlendirmeyi yapıyorlar. Değerlendirmeler netleştikçe, olgunlaştıkça bu anlamda bilgi paylaşımda bulunacağız" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal