AK Parti ve CHP’yi Ramazan Bayramı bir araya getirdi!

Bugün bayramın ikinci günü ve yıllardır devam eden geleneğe göre Ankara’da siyasi partilerin bayramlaşma günü olarak da kabul ediliyor. Siyasi partiler karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ettiği ve siyasi gerginliğin rafa kaldırıldığı bir atmosfer hakim. Günün ilk bayramlaşan siyasi partileri ise AK Parti ile CHP oldu. Bayramlaşmanın ana konusu ise ekonomi olduğu ifade edilirken, görüşmenin en dikkat çeken yanı ise birlikte çalışma mesajlarına yer verilmesi gözlerden kaçmadı.

11.04.2024-15:30 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-17:56) AK Parti ve CHP’yi Ramazan Bayramı bir araya getirdi!

Siyasiler gergin söylemlere ara verdi. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. CHP Genel Merkezi’nde başlayan bayramlaşma töreninde AK Parti heyetine, AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert başkanlık etti. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka önderliğinde kabul heyeti karşılandı. 

Tüm dünyada ekonomik savaş var!

AK Parti heyetinin başındaki Hasan Sert, sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini belirterek, ‘‘Bu noktada halkın tabanının sıkıntılarını görüp çözüm getirmemiz gerekiyor’’ diyen Sert, ‘‘Şartlar neyi gerektiriyorsa bunları yapıp rahat ettirmek zorundayız’’ dedi. 

AK Parti’den CHP’ye tebrik!

AK Parti ve CHP bayramlaştı

31 Mart’ta çıkan sürpriz seçim sonuçlarına değinen Hasan Sert, ‘‘Ciddi bir başarınız oldu. Tebrik ediyoruz. Kutuplaşmayı bırakıp, göz göze kalp kalbe gelmemiz gerekiyor’’ şeklinde konuştu.

‘‘Beraber çalışmalıyız’’

Ekonomik sıkıntılardan dolayı bayramın keyfini çıkaramayan vatandaşlar olduğunu ifade eden Nazlıaka, ‘‘Hepimizin sorunu bunu çözmek. Bir sonraki bayramda gerçek anlamda bayramın yaşanabilmesi için hep beraber çalışma duygusunda olduğumuzu ifade etmek isteriz’’ söylemlerinde bulundu.

İsrail’e uygulanan kısıtlamalar!

Görüşmedeki diğer bir konu ise İsrail saldırıları altındaki Gazze oldu. Aylin Nazlıaka, İsrail’e yönelik alınan tedbirleri olumlu karşıladıklarını aktararak ‘‘Nasıl uygulanacağını takip edeceğiz’’ şeklinde konuştu. 


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal