KARAR VERİLDİ: FAİZ ÖDEMEYECEKSİNİZ! Güle oynaya tüm borçlarınızı kapatacaksınız

Başka bankalara borcu olan vatandaşlara müjdeli haber Akbank tarafından verildi! Akbank faizsiz ihtiyaç kredisi sunacağını açıkladı. Yeni müşterilere özel olan bu kampanyadan Akbank müşterisi olarak faydalanabilirsiniz.

11.04.2024-15:22 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-15:22) KARAR VERİLDİ: FAİZ ÖDEMEYECEKSİNİZ! Güle oynaya tüm borçlarınızı kapatacaksınız

Başka bankalara borcu olan dar gelirli vatandaşlara müjdeli haber Akbank tarafından verildi. İhtiyaç kredilerindeki faiz oranları gün geçtikçe artmaya devam ederken, Akbank faizsiz kredi fırsatı sunacağına paylaştı. 6 ay vadeli şekilde sunulacak olduğu bu ihtiyaç kredisi kapsamında tek şart yeni müşteri olmak. Akbank mobil ya da Akbank şubelerinden yeni müşteri olan vatandaşlar 6 ay vadeli bir şekilde hiçbir faiz ödemeden bu parayı çekebilecekler. Acil ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik başlatılan bu ihtiyaç kredisinden güle oynaya borçlarınızı kapatmak mümkün. 

10.000 TL’ye kadar faizsiz krediniz Akbank’tan hazır

Akbank yeni müşterilerine özel olarak yeni bir kampanyaya imza attığını duyurdu. Kampanya doğrultusunda vatandaşlar herhangi bir faiz ödemesi yapmadan 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisine sahibi olabilecekler. Özellikle son dönemler içerisinde bankaların faiz oranlarının %5’in üzerine çıkmasından kaynaklı vatandaşlar ihtiyaç kredilerine el değdiremez noktaya gelmişti. Akbank bu konuya noktayı koydu ve faizsiz yeni ihtiyaç kredisini duyurdu. Acil borcu olanlar, sağdan soldan borç alıp borç günü yaklaşanlar Akbank’ın müşterisi olarak 10.000 TL tutarındaki krediye sahip olabilecekler.

KARAR VERİLDİ: FAİZ ÖDEMEYECEKSİNİZ! Güle oynaya tüm borçlarınızı kapatacaksınız

6 ay vadeyle faiz ödemesi yapmadan kredinizi çekebileceksiniz

Akbank tarafından başlatılmış olan bu yeni ihtiyaç kredisi kapsamında yeni müşteriler herhangi bir faiz ödemeden 6 ay vadeyle 10.000 TL tutarındaki krediyi çekebilecekler. Diğer ihtiyaç kredilerini oranla hiçbir faiz ödenmeyecek bu kredi fırsatı için 18 yaş üstü olan vatandaşlar kredi notları uygunsa tek bir tıkla Akbank mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecekler. Akbank mobil başvurusunun yanı sıra dileyen vatandaşlar en yakın Akbank banka şubesine giderek de 10.000 TL tutarındaki faizsiz 6 ay vadeli kredinin başvurusunu tamamlayabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal