AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Genç Siyasetçilere: Uçuk Vaatlerde Bulunmayın

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, genç siyasetçilere tavsiyeler verdi. Yıldırım, "Oy toplayacağım diye ülkenin menfaatlerine uymayan, uçuk vaatlerde bulunmayın" dedi.

03.06.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-13:08)

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, genç politikacılara, oy için ülkenin menfaatlerine uymayan, uçuk vaatlerde bulunmama tavsiyesi yaptı.

Eşi Semiha Yıldırım’la beraber Sabah gazetesinden Pınar Yıldız Yüksel’e açıklamalar yapan İstanbul adayı, torunlarıyla beraber kamera karşısına çıktı. Yıldız’ın torunlara verilecek harçlıklarla alakalı sorusuna, “Ee onlar olacak tabii fakat söylenmez. Hamama giren terler” diye cevap veren Yıldırım, senelerce üst düzey vazifeler yapmasına karşın ‘halka bağlantısının hiç kopmadığı’ yorumu ardından da şunları kaydetti:

“Kendini kasmazsan, olduğun gibi olursan, mevkinin büyüsüne kapılmazsan olur. Bunların vazifen bitince de bittiğini baştan kabul etmen gerek. Etrafta sayısız insan, şaşaa... Bunların büyüsüne kapılırsan mutsuz olursun. İnsanın tabiatı ve yetişme tarzı ile de alakalı. Halktan biri gibi görünerek rol yapmak uzun sürmez.”

Yıldırım, genç siyasetçilere hangi tavsiyelerde bulunacağı sorusuna da şu cevabı verdi:

“Siyaset insanlara ve ülkeye hizmet etmek için araç olarak görülmeli. Siyasetçi eleştiriye açık olmalı çünkü siyasetin sermayesi insan. Sürekli ölçülü ve dürüst olmalı. Oy toplayacağım diye ülkenin menfaatlerine uymayan, uçuk vaatlerde bulunmayın. Her kesime eşit mesafede olmalısınız.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal