AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım: Ekrem Bey Siyaseten Kabul Edilemez Bir İş Yapmıştır

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Küçükkaya-İmamoğlu görüşmesine ilişkin olarak, "Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır." ifadesinde bulundu

20.06.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-09:15)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, beraber katıldıkları ortak yayın öncesinde görüşmeleri hakkında, "Rakibimle yüz yüze, hem de tek başına değil, bütün danışman ekibiyle beraber görüşülüyor olması, gayri ahlaki bir durumdur. Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır. Bu görüşmeyi yaparak ve bunu da kamuoyundan gizli tutarak gerçekleştirmiş olması, doğrusu kendisinin güvenilirliliği konusunda soru işaretlerini artırmıştır" ifadesinde bulundu.

Yıldırım, Beyaz TV ve 24TV ortak yayınlanan "Binali Yıldırım ile Seçim Özel" programında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

'GAYRİ AHLAKİ BİR DURUMA NEDEN OLDULAR'  

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu'nun, ortak yayın öncesinde yaptıkları "gizli görüşmeyle" gayri ahlaki bir duruma neden olduklarını ifade etti.

Yıldırım, moderatörle rakibinin kaç dakika görüştüğünü önemsemediğini belirterek, "Önemli olan, tarihi bir program yapılıyor. Uzun yılların ardından İstanbul belediye başkan adayları, aynı yayında bir araya geliyor ve İstanbul'u konuşuyorlar. Böyle bir yayın öncesi adayların, moderatörle ilişkilerinde aynı yolların izlenmesi doğru olandır." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal