AK Parti adaylarını bugün açıklıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyuracak

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 48 ildeki belediye başkan adaylarını bugün açıklayacak. Açıklanacak adaylar arasında Ankara ve İzmir’in adayları da yer alıyor. İşte detaylar…

18.01.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-17:40)

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’un Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle 26 adayını duyuran AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak olan diğer 48 adayını da bugün Ankara’da duyuracak.

Ankara ATO’da gerçekleştirilecek törende Erdoğan adayların isimlerini alfabetik sırayla olacak şekildetek tek açıklayarak sahneye davet edecek.

Programda yerel seçim şarkıları seslendirilecek

Sabah’ta yer verilen habere göre; gerçekleştirilecek olan törende yerel seçim şarkıları seslendirilecek ve daha önce duyurulmayan şarkılara yer verilecek.

Cumartesi günü İstanbul’un açıklanmayan ilçe adayları da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak. 

Daha sonra başka programlarla Ankara ve İzmir'in ilçeleri yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıklanacak. Diğer illerin ilçe adaylarını ise genel başkan yardımcıları öncülüğünde düzenlenen programlarla tanıtılacak.

AK Parti yerel seçim aday

İstanbul’da 26 aday belli olmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak tarihinde İstanbul dahil olmak üzere 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Öte yandan 30 Ocak’ta açıklanacak seçim beyannamesi ile miting programı da belirlenecek. Program beyannamenin açıklanmasından 1 gün önce yapılacak olan AK Parti MKYK toplantısında gündeme getirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal