18.02.2022-14:14 (Son Güncelleme:18.02.2022-14:32)


1

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile Hollanda devi Ajax'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin, Çek ekibi Slavia Prag'a 3-2 yenilmesi gündeme oturdu.



3

Fenerbahçe kendi evinde Ajax'a yenilirken sarı lacivertlilerde karşılaşmaya damga vuran isim ise Ferdi Kadıoğlu oldu. Ferdi Kadıoğlu karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynamıştı. Ferdi Kadıoğlu'nun karşılaşmadaki performansı gerek Fenerbahçeli taraftarlardan gerek futbolseverlerden büyük alkış almıştı.



4

Karşılaşmanın ardından Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ajax'ın, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu transferde gözüne kestirdiği öğrenildi.



5

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ı uzun süredir takip eden Ajax'ın scoutlarının Hollanda doğumlu olan ve 2018'de NEC Nijmegen'den sarı lacivertlilere transfer olan Ferdi Kadıoğlu ile de yakından ilgilendiği öğrenildi. Son gelen bilgilere göre Ajax scoutlarının Altay ile birlikte Ferdiyi de transfer etmek istedikleri öğrenildi.



6

Futbolcu için Ajax yetkililerinin olumlu rapor sunduğu ifade edildi. Sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve henüz Fenerbahçe'ye evet demeyen Ferdi'nin transferiyle ilgili yaşanılacak gelişmeler merakla takip edilmekte.



7

Futbolcu ile pek çok Avrupa kulübünün yakından ilgilendiği biliniyor. Ferdi Kadıoğlu son olarak Fenerbahçe'nin, Ajax'a 3-2 kaybettiği karşılaşmada ortaya koyduğu performansla büyük alkış almıştı.



8

Ferdi Kadıoğlu kariyerine Hollanda'nın ESA takımının altyapısında başladı. Ardından NEC altyapısına transfer oldu. NEC altyapısı sonrası sonrası takımın A seviyesine yükseldi. Nijmegen'in ardından ise 2018'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR