18.02.2022-13:43 (Son Güncelleme:18.02.2022-13:58)


1

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın son olarak yaptığı davranış gündeme bomba gibi düştü.



2

Arda Turan bir cafede çalışan gencin 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi yapmak için ünlü futbolcunun 2 yıl evvel satın aldığı 4 milyon Tl değerindeki lüks arabasını ödünç olarak istedi. Arda Turan durumunu anlatan gencin bu isteği karşısında hayrete düştü. Fakat onu kırmayıp aracını verdi.



3

14 Şubat Sevgililer günü sevgilisini evinden Arda Turan'ın arabasıyla aldığı ve ona Sevgililer Günü'ne özel çeşitli sürprizler yaptığı aktarıldı.



4

Aslıhan Turan ile evli olan Arda Turan'a geçtiğimiz günlerde Sevgililer Günü'yle ilgili düşünceleri sorulmuş, ünlü futbolcunun açıklamaları gündem olmuştu, 'Özel günlük bir şey yok. Seven adama özel gün mü olurmuş? Sürpriz falan hazırlamadım. Zaten sevdiklerim için her zaman bir şeyler yaparım. O yüzden özel günlerle alakalı şeyleri sevmiyorum.'



5

Önceki zamanlarda Etiler'de görüntülenen Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, ligde zor günler geçiren takımı için ise, 'Biz böyle sıkıntılı dönemler için varız, toparlarız' ifadelerine yer verdi.



6

Futbolcu, 'Futbol kariyerinizi ne zaman sonlandırmayı planlıyorsunuz?' şeklindeki soruya ise, Böyle bir karar verilecekse oturur ailemle, Fatih (Terim) Hoca'yla, kulüple konuşurum. Danışıp öyle karar vermek lazım. Bunlar önemli kararlar. Dışarıdaki dedikoduyla verilecek kararlar değil. Benim çok özel ve güzel bir kariyerim var.' şeklinde konuşmuştu.



7

Futbolcunun yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.



8

Arda Turan ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR