Aile Hükümeti film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin konuları ve detayları araştırılmaya devam ediyor. Peki Aile Hükümeti filminin konusu nedir? Aile Hükümeti filminin oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-23:10) Aile Hükümeti film konusu ve oyuncuları

Yerli komedi izlemeyi seven insanların keyifle vakit geçireceği Aile Hükümeti filminin detayları internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki Aile Hükümeti filminin konusu nedir? Aile Hükümeti filminin oyuncuları kim? Aile Hükümeti ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aile Hükümeti filmi

Aile Hükümeti filmi yerli komedi türünde 9 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Aile Hükümeti filminin yönetmenliğini Burak Demirdelen üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 43 dakikadır.

Aile Hükümeti Filmi Konusu ve Oyuncuları

Aile Hükümeti filmi konusu

Aile Hükümeti filminde Salih karakteri öğretmenliğe başladığı yıllarda Elaldı köyüne atanır. Salih köye alışmaya çalışırken köyün kızlarından Zeynep'e aşık olmuştur. Atandığı köyde ise genel olarak akraba evlilikleri yapılmaktadır ve Salih bunun için endişe duymaktadır. Salih bir gün bu sorunu çözmesi gerektiğini düşünerek bakanlığa akraba evliliklerinin bitirilmesi ile ilgili bir dilekçe yazar. Bakanlık ise bir proje hayata geçirerek akraba evliliği yapmayan insanların oturdukları ev ve tarlalarının tapularını onlara verecekleri söylenir. Salih bu proje içerisinde evlenmesi gereken kişilerin listesini yapmak ister fakat bir süre sonra işler karışır ve insanlar sevmedikleri kişiler ile eşleşmeye başlar. Bu zamanlar içinde olan olaylar komedi şekliyle seyirciye aktarılmıştır.

Aile Hükümeti filmi oyuncuları

Aile Hükümeti filminde Mehmet Yıldırım, Gülhan Tekin, Aslıhan Malbora, Nail Kırmızıgül ve Alper Saldıran gibi isimler yer almaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal