Aile Hekiminden Hastaya Sözlü ve Fiziksel Şiddet! Yüzüne Yumruk Attı 'Senin Ağzını Burnunu Kırarım'

Bursa’da iş yerinin istediği belgeleri almak için aile hekimliğine giden Kübra Ş.(25), Aile Sağlığı Merkez’inde Dr. Nevin B.’nin hakaret ve saldırısına uğradı. Doktorun, ‘Hep doktorlar mı dayak yiyecek biraz da siz dayak yiyin’ dediği belirtildi.

21.01.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-17:19) Aile Hekiminden Hastaya Sözlü ve Fiziksel Şiddet! Yüzüne Yumruk Attı 'Senin Ağzını Burnunu Kırarım'

İddiaya göre, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Psikoloji mezunu Kübra Ş. (25), iş başvurusu yaptığı yerden istenen belgeleri almak için anne ve babasının kayıtlı olduğu Mevlana Aile Sağlığı Merkezi’ne gitti. İkametgahının başka yerde kayıtlı olduğu belirtilen genç kadın, sağlık belgelerini almak için aile hekimi Dr. Nevin B.’den ricada bulundu. Ancak aile hekimi Dr. Nevin B., kendisinden istenen ricaya karşı sert şekilde tepki vererek genç kadını odasından kovdu. 

ŞİDDET VE HAKARET GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDİLDİ

Kübra Ş., iş yerinden istenen sağlık belgesini almak için başvurduğu Aile Sağlığı Merkez’inde görev yapan Dr. Nevin B. ile sözlü tartışmaya girdi. Genç kadın, kendisi gibi sağlık çalışanı olan doktorun hakaret ve saldırısına maruz kaldı. Şiddet ve hakaretin görüntülendiği anlar, genç kadının cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. 

Kübra Ş., doktorun bu hareketinden sonra telefonun kamerasını açarak kayıt başlattı. Görüntülerde, Dr. Nevin B.’nin psikoloji mezunu Kübra Ş.’yi kolundan iterek dışarı çıkardığı ve telefonu yere düşürdüğü görülüyor. 

GENÇ KADINI KOLUNDAN TUTARAK DIŞARI ATTI

Psikoloji mezunu genç kadın, yeni işinde gerekli olan genel sağlık raporunu gün içinde alması gerektiğini ifade ederek işleminin gerçekleştirilmesi için doktorun odasına girip ricasını tekrarladı. Masasından kalkan aile hekimi Dr. Nevin B. ise, sağlık raporunu vermeyeceğini söyleyerek genç kadını kolundan tutarak dışarı doğru itti ifade edildi. 

SENİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIRIM

Kendisi gibi sağlık çalışanı genç kadına saldıran aile hekimi Dr. Nevin B.’nin ‘Hadi hadi dışarı çık bana bak senin ağzını burnunu dağıtırım’ dediği kaydedildi. 

SAVICILIĞA ŞİKAYETTE BULUNDU

Genç kadının olay sonrası kendisine hakaret ve şiddette bulunan doktor hakkında savcılığa şikayette bulunduğu ifade edildi.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal