Aile dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak? Aile dizisi son bölümde neler oldu?

Yılbaşında gerçekleşen reklam anlaşmaları ve diğer planlamalar pek çok diziye ara verildiği şu günlerde Aile dizisinin 2 Ocak 2024 Salı günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu senaryosuyla izleyenleri kendine bağlayan Aile dizisinin yeni bölüm fragmanı hakkında da araştırmalar devam ediyor. Peki Aile dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak? Aile dizisi son bölümde neler oldu? İşte soruların yanıtları…

02.01.2024-19:45 - (Son Güncelleme: 02.01.2024-20:48)

Show TV ekranlarında yayın hayatını başarıyla sürdüren Aile dizisi yeni bölümü hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın başında da yapılan reklam anlaşmaları ile ileriye dönük planlamalar sebebiyle dizilerin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Söz konusu dizilerden birisi olan Aile dizisinin 27. bölüm fragmanı ve tarihi de gündemdeki yerini koruyor. Peki Aile dizisi yeni bölüm bugün var mı, Ne Zaman yayınlanacak? Aile dizisi son bölümde neler oldu?

Aile dizisi neden yok?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı aksiyon dolu Aile dizisi, yeni yılda kanallar ile yapımcı şirket arasında yapılacak reklam anlaşması ve diğer görüşmeler sebebiyle 2 Ocak 2024 tarihinde ekranlara gelmeyecek. Ancak dizi severlere güzel haber verildi.

Aile 27 bölüm

Aile dizisinin 27. bölümünün 9 Ocak 2024 tarihinde Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacağı öğrenildi.

Aile dizisi son bölümde neler oldu?

Aile tatilinde ortaya çıkan gerçekler ve son gece yaşananlar herkesi derinden sarsar. Soykan lanetinden kurtulmak isteyen Aslan, Yusuf Soykan'ın adını her yerden sildirmek için harekete geçerken; geçmişte yaşananları itiraf etmesi için Hülya Soykan'a süre verir.

Bu süreçte Aslan'a destek olan Devin, hayatının en güzel haberini alır: Devin hamiledir! Bu haber Aslan'a büyük bir mutluluk yaşatırken; bastırmaya çalıştığı endişelerini de körükler. Aslan her şeyden uzakta, üç kişilik ailesiyle yeni bir hayat kurma planlarını hızlandırır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal