Aile dizisi bugün var mı, yeni bölümde neler olacak? Aile 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV Aile son bölüm full izle

Show TV Aile son bölüm full izle. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi bu akşam yeni bölümüyle reyting listesinin zirvesine gözünü dikti. Aslan ile Devin arasında yaşanan olaylar başta olmak üzere pek çok detay Aile dizisinin yeni bölüm fragmanında yer alıyor. Peki Aile dizisi bugün var mı, yeni bölümde neler olacak? İşte Aile dizisi 25. bölüm fragmanı…

05.12.2023-17:04 - (Son Güncelleme: 05.12.2023-17:04)

Aile 24. bölüm özeti ve Aile 25. bölüm fragmanı dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle her hafta reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran iddialı yapımının yeni bölüm fragmanında yer alan detaylar seyircileri heyecanlandırdı. Her hafta Salı günü Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Aile dizisi yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarından araştırma yaparak sonuç elde etmeye çalışıyor. 

Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Marinada düzenlenen bir kutlama yemeğinde Devin, Aslan'ın da desteğiyle bir karar alır. Ancak hayat, Aslan ve Devin'i hiç beklemedikleri yerden sınayacaktır.

Hülya'nın oğlunu kaybetmemek için hayatıyla oynadığı büyük kumardan sonra Aslan, evde kalmaya devam etmeleri karşılığında Hülya'nın iyileşmesi için ona bir şart koşar: Terapiye başlamak. Devin ise kendisine ulaşmaya çalışan Ergun'a karşı kapı duvar olur.

Aile 25 Bölüm Fragmanı

Hastanesinden sonra her şeyini kaybeden Ergun, kendisini düştüğü durumdan kurtarması için Hülya'yı tehdit etmeye başlar. Diğer taraftan; Nedret de Hülya ile mücadele edecek yeni bir cephe bulur: SEVDEM Vakfı.

İlyas ve Bedri'nin işbirliğinin hala devam ettiğini öğrenen Aslan'ın, bu defa Bedri'nin ayağını marinadan kökten kesecek bir planı vardır. Devin ise kliniğinde sürpriz bir misafiri ağırlayacaktır.

Çift terapisine gitmek konusunda kararlı olan Devin, yeni bir terapist bulur. Bu terapi seansında ilişkilerini iyileştirmek için önce aileleriyle olan ilişkilerini iyileştirmeleri gerektiğini anlayan Aslan ve Devin, kendilerini Hülya ile bir akşam yemeğinde bulurlar. O akşam yaşananlar, daha önce görmediğimiz bir Hülya'yı tanımamızı sağlarken; herkes için unutulmaz olacaktır. Marinada düzenlenen bir kutlama yemeğinde Devin, Aslan'ın da desteğiyle bir karar alır. Ancak hayat, Aslan ve Devin'i hiç beklemedikleri yerden sınayacaktır.

Aile dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

Aile dizisi yeni bölümü, Show TV’nin 5 Aralık 2023 TV yayın akışına göre bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek. Heyecan dolu yeni bölümün sona ermesi sonrası Aile 25. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal