Ahmet Nur Çebi:: Çeşitli faaliyetlerde Beşiktaş'ı aşağıya çekmek isteyenler var. Bunların her birini tespit ettik. Gözlerinin yaşlarına bakmayacağız!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilk kez itiraf etti. Göreve geldiklerinde maddi sorunlara çok fazla vakit harcadıkları için diğer konulara fazla ağırlık veremediklerini söyledi.

03.06.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-09:51)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde tekrardan kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulüpte ikinci kez başkanlık görevini üstlenecek.

Vodafone Park’ta düzenlenen mazbata töreninde yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Başkan Çebi, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;


‘Bu konuda asla pişman değilim’

Göreve geldiğimizde kulübün mali yapısını düzeltebilmek adına diğer konulara fazla ağırlık veremedik. Bu konuda asla pişman değilim. Önemli olan ekonomik anlamda refaha kavuşmaktı. Herkes ‘Yapamazsınız. Kulüp borç batağında’ demişti ama çok şükür Beşiktaş'ın önünü açtık. Bundan sonra işimiz daha kolay.

‘Bunların her birini tespit ettik…’

Başarılı olacağımızı anladıkları için çeşitli faaliyetlerle Beşiktaş'ı aşağı çekmeye çalışanlar var. Bunların her birini tespit ettik. Artık hiç birinin gözünün yaşına bakmayacağız. Futbol artık profesyonellerin elinde. Beşiktaş’la uğraşanların ipliklerini pazara çıkarmak için yeteri kadar vaktim olacak. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal