Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluk hasretlerine son vermek istediklerini söyledi

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, kulübü Samandıra’daki tesislerini gezmesinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Jesus, önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyon olmak istediklerini ve Şampiyonlar Ligi’nde eleme turlarını geçerek gruplara kalmak istediklerini söyledi.

03.06.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-09:29)

Spor Toto Süper Lig’de uzunca bir süredir şampiyonluk hasreti devam eden Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, son yaptığı teknik direktör hamlesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı lacivertli ekipte Başkan Ali Koç, önümüzdeki sezon öncesinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus’u getirdi.

Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe’de takımın yeni patronu yapılan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Samandıra Can Bartu tesislerini gedi. Jorge Jesus, tesisleri gezmesinin ardından önümüzdeki sezon ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda teknik adamı Jorge Jesus, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Oyuncuların şikayet edebileceği bir şey yok'

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde en çok dikkatimi çeken şey şu ki, oyuncuların şikayet edebileceği hiçbir şey yok. Takımın kazanabilmesi için her şey mevcut. Fenerbahçe'nin en üst seviyede imkanları var. Dünya çapındaki büyük kulüpler seviyesinde. Şimdi bu şartların karşılığını sahada almaya ve kupalar kazanmaya başlamalıyız. Şimdi bunları antrenmanlara ve maçlara yansıtmamız gerekiyor ki tüm taraftarlarımızın beklediği başarıları kazanabilelim. Bunun gerçekleşmesi için Fenerbahçe her şeye sahip. Antrenman benim tutkum.

'Burası benim için yeni bir meydan okuma'

Fenerbahçe benim için yeni bir meydan okuma. Şunu fark etmeliyiz; Fenerbahçe sadece büyük bir takım değil, bir din, bir millet gibi. Taraftarlar başarı elde etmek için çok heyecanlı. Biz de bu niyetle geldik. Hep dünya çapında büyük kulüpleri çalıştırdım. Şimdi Fenerbahçe'deyim.


'Taraftarlardan binlerce mesaj aldım'

Fenerbahçe taraftarından binlerce mesaj aldım. Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz.

'Çok mutluyum...'

Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de işimizde çok tutkulu insanlarız. Çok mutluyum.

'İlk hedefimiz şampiyonluk çünkü...'

Fenerbahçe’de bu sezon İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. İlk hedefimiz bu. Şampiyonlar Ligi'nde de hedefimiz belli. Kesinlikle gruplara kalacağız. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz ama yine de gruplarda mücadele etmek istiyoruz. Umarım bu sezon alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle birlikte taraftarlarımızı mutlu edebiliriz.

'Başkan beni kalpten istedi!'

Taraftarlar buraya gelme sebeplerimden biri oldu. Diğer bir sebep de başkanımız. Portekiz'e birkaç kere geldi. Beni gerçekten çok istedi, kalpten istedi. Seçebileceğim çok takım vardı ama benim Fenerbahçe'yi seçmemki ilk sebep taraftarlarımızın göstermiş olduğu sevgi, beni gerçekten çok istemeleri. Bunu hissettim. Ve tabii başkanımızın da...

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal