01.07.2022-10:41 (Son Güncelleme:01.07.2022-16:18)


1

"kaotik panayır havası"

"kaotik panayır havası"

Cüneyt Arkın'ın Atatük Kültür Merkezi'nde yapılan veda töreni hakkında konuşan Hakan töreni eleştirdi.



2

Sahnede yaşananların cenaze törenine bir saygısızlık olduğunu söyleyen Hakan "Rengârenk giyinip gelmişler. Kıyafetlerde en küçük bir özen bile yok. Tören boyunca sürekli bir üşüşme hali var" dedi.



3

Ayrıca köşe yazısına şu sözlerle devam eden ünlü isim "Düzen, intizam, tertip... Sıfır. Her kafadan bir ses çıkıyor. Sahnedeki cenazenin etrafında tam bir kaos havası söz konusu" dedi.



4

Bazı kişilerin cenazeyi şova dönüştürmesini eleştiren Ahmet Hakan şu cümleleri kurdu; "Bazıları selfie çekmeye çalışıyorlar. Görevli uyarıyor: 'Manzara değil bu. Neyi çekiyorsunuz?'



5

Gelen kişiler arasında yaşanan izdihamın büyük bir skandal olarak tarihe geçtiğini söyleyenler arasında internet kullanıcıları da vardı.



6

İnsanların, Arkın'ın cenazesine saygısızlık yaptığını savunan Ahmet Hakan Uzaktan bakanlar, bunun bir büyük sanatçının son yolculuğuna uğurlanması olduğunu asla anlayamazlar. Çünkü ortaya çıkan hava, tam anlamıyla bir kaotik panayır havası. Maneviyat yok. Ölenin ruhuna saygı yok. Düzen yok. İntizam yok. Ağırbaşlılık yok. Ciddiyet yok." dedi.



7

Türk milletinin cenaze töreni yapmayı bilmediğini savunan Hakan Bin iki yüz yetmiş üçüncü kez söylüyorum: Biz millet olarak... Cenaze, anma gibi törenleri yapmayı bilmiyoruz. Öğreneceğe de benzemiyoruz." dedi.



8

Bu köşe yazısı kısa süre içinde gündeme oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR