28.02.2022-12:16 (Son Güncelleme:28.02.2022-12:16)


1

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın kendi sahasında geriden gelerek kazandığı Çaykur Rizespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Maçtaki hakem kararları hakkında söyledikleri büyük ses getirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında geçtiğimiz haftayı Göztepe galibiyeti ile kapatan Galatasaray, taraftarı önünde oynadığı Çaykur Rizespor mücadelesinde de sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.



3

Haftalardır devam eden kötü gidişatının ardından son iki maçta aldığı galibiyetlerle derin bir nefes alan sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından da uzaklaşmayı başardı.



4

Ahmet Çakar, çok sayıda tartışmalı kararın verildiği Galatasaray - Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;



5

Ahmet Çakar : Galatasaray dün gece de kazandı ve artık rahatladı diyebiliriz. Aslında hak etti mi? Bence 'Evet.' Rize iki mükemmel gol attı ama onun haricinde neredeyse kaleye bile gidemedi. Rizespor Gedson'un çaprazdan frikik golüyle öne geçti. Ondan sonra G.Saray, her ne kadar pozisyon üretmese de sürekli topu alan, alanı daraltan, neredeyse rakip yarı alanda oynayan takım oldu.



6

Ahmet Çakar : Devrenin sonlarına doğru da ceza alanı çizgisi üzerinde pas trafiğinde Aanholt ile golü geldi. İkinci yarı ev sahibi farka gider diye düşünüyorduk ama Boyd son yılların en güzel gollerinden birini attı. Tabii bu golde Omar'ın da hatası var. Hem topu kontrol ettirmeyecekti hem de bu kadar rahat vurdurmayacaktı.



7

Ahmet Çakar : akem Ümit Öztürk'ün bence verdiği iki penaltı da tartışılır... Sahada ben olsam ikisini de vermem. İlkinde bir hava topunda kalecinin eli, Gomis'in kafasına temas ediyor. Böyle bir penaltı yok. İkinci penaltıda ise her ne kadar kalecinin Kerem'e bir darbesi var ise de Kerem darbeyi aldığında bakti ki top auta çıkıyor, kendini yere bırakıverdi. Ayrıca ikinci yarının ortalarında sarı kartlı Omar'ın, Gedson'a yaptığı net kırmızı kartlık bir hareket var. Garip olan şu; Ümit Öztürk Galatasaray maçlarında bir tuhaf oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR