Ah Nerede hangi kanalda, hangi gün başlıyor? Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu

Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Gündemde yer alan konu başlıkları arasında yeni başlayacak olan dizi Ah Nerede var. 10. Ev Yapım imzası taşıyan dizinin oyuncuları ve konusu nedir? Dizi ne zaman başlayacak? detaylar haberimizde..

20.05.2022-21:38 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-21:38) Ah Nerede hangi kanalda, hangi gün başlıyor? Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu

Ah Nerede dizi oyuncuları kimlerdir? merak edilip araştırılan konulardan birisidir. Senaryosu Kübra Sülün ve Meryem Demirli'nin uyarlamış olduğu, hikayesini ise Orhan Aksoy'a, orjinal filmin senaryosu ise Sadık Şendil'in yazdığı film, geçmişlerden günümüze tekrar canlandırılıyor. Ah Nerede hangi kanalda ve hangi gün yayınlanacak? 

Ah Nerede dizisinin konusu nedir?

Bursa'nın tanınan aileleri arasında olan Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu 'nun üniversiteye gönderdikleri üç oğlunu okusunlar diye İstanbul'a gönderir, fakat oğulları hiç beklemedikleri farklı hayatlar yaşamaktadır.

Ortanca olan çocukları Murat'ın (Korhan Herduran) hukuk okuduğunu zannederken Murat hayatta her şeyi bahse çevirerek bir kupon bağımlısı olmuştur. Mühendislik bölümden olduğunu bildikleri küçük çocukları Ömer'se (Batuhan Sert) barda çalışmaya başlayan müzisyen olmuştur. Büyük çocukları Ferit'se (Oktay Çubuk) tıp öğrenimini ailesinin haberi olmadan yarıda bırakmış ve babasından gelen para ile bir çapkına dönüşmüş.

Bütün hayatı kadınlardan ibaret olan çapkın, yakışıklı ve genç kızlar için evlilik hayali kurduran Ferit, kızlardan gelen ilgiyle şımaran çocuk misali eğlenmeye bakar ve asla tek bir kişiyle olmaz. Hepsi farklı yaşam tarzında olan üç kızı sevmiş ve hepsini birbirinden habersiz olarak idare etmeyi başarmıştır. Hepsi Zehra ile karşılaşana kadardır.

Burçak (Asena Keskinci), Nihal (Berfe Sancak) ve Sera (Melis Özçimen) aldatıldıklarını anladıkları zaman, bir araya gelerek bir intikam planı yaparlar. Ferit kızların kalbini nasıl kırdı ise, onlar da birleşerek Ferit'in kalbini kırmaya hazırlanırlar.

Bu planın yapanlarsa; annesi Perihan (Derya Alabora), abisi Ali (Mert Carim), kuzeni Huriye (Bala Atabek) ve yeğeni Duygu (Ahsen Türkyılmaz) ile yaşamakta olan Zehra (Nil Keser)dır. ah nerede

Ah Nerede dizisi oyuncuları kimlerdir?

Zehra (Nil Keser),

Ferit Şerbetlioğlu (Oktay Çubuk), 

Hakim Şerbetlioğlu (Tarık Papuççuoğlu),

Seniha Şerbetlioğlu (Ayşe Kökçü),

Perihan (Derya Alabora),

Ali (Mert Carim), 

Burçak (Asena Keskinci), 

Nihal (Berfe Sancak), 

Sera (Melis Özçimen),

Huriye (Bala Atabek), 

(Orhan Ekşin), 

Murat Şerbetlioğlu (Korhan Herduran), 

Ömer Şerbetlioğlu (Batuhan Sert),

(Samet Kaan Kuyucu), 

Duygu (Ahsen Türkyılmaz), 

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal